Viitaniementie 17E, 40720 Jyväskylä
Y-tunnus 1087391-3

Sprintcup 2018

Seuraavat kuntorastit:
Kuntorastit alkavat taas huhtikuussa

SUUNTA JYVÄSKYLÄ
Etusivu » Hyvää uutta vuotta 2018!

Hyvää uutta vuotta 2018!

Niin se vaan vuosi vaihtui rakettien paukkuessa! Kulunut vuosi oli Suunta Jyväskylälle monella tapaa menestyksekäs. Seuran kilpasuunnistajat kahmivat roppakaupalla arvokisamitaleja niin kesä- kuin talvirasteiltakin aina MM-tasolle asti. Menestystä tuli laajalla rintamalla junioreista veteraaneihin.

Seuran omat kisajärjestelyt sujuivat mallikkaasti, ja uutena avauksena järjestettiin seuramme ensimmäinen kansallinen sprinttisuunnistuskilpailu.

Aiempia vuosia useammat löysivät tiensä torstai-iltaisin kuntorasteille. Uusille suunnistajille tarjottiin oppia lasten suunnistuskoulussa ja aikuisten Jukola-koulussa.

Loppuvuodesta saimme Suunnistusliitolta mukavaa viestiä: Suunta Jyväskylä sai järjestettäväkseen keskimatkan SM-kisat vuodelle 2020.

Myös vuosi 2018 on täynnä toimintaa ja mieluisia haasteita. Kilpasuunnistajien valmennustoimintaa jatketaan ja tehostetaan seuravalmentajan johdolla. Seura järjestää keväällä Kinkomaalla kahden keskimatkan kansalliset ja syyspuolella toisen, jo perinteisen Jyvässprintin. Kuntorastit ja suunnistuskoulut pyörivät tuttuun tapaan, ja sprintticupin alkuun on enää viisi yötä!

Seuratoiminnassa on tilaa ja tarvetta monenlaisille osaajille ja toimijoille. Toivotammekin lämpimästi myös uudet jäsenet seuraan oppimaan, kilpailemaan ja järjestämään tapahtumia kanssamme!

Riemukasta vuotta 2018!