20.08.2017

Nuorten valmennusryhmän toiminta alkaa 1.9.2017

Suunta Jyväskylän nuorten valmennusryhmän toiminta alkaa perjantaina 1.9.2017 klo 16.00-17.00 Viitaniemen koululla (sisäliikuntavarusteet mukaan). Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 11-14-vuotiaille urheilijoille, mutta mukaan voi tulla kaiken ikäiset ympärivuotisesta harjoittelusta kiinnostuneet lapset ja nuoret.

Perjantaisin pidettävällä salivuorolla harjoitellaan monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia, kuten ketteryyttä ja kehonhallintaa, ja joka kerralla tehdään suunnistuksellisia harjoitteita kartan kanssa. Lisäksi tietenkin pelataan ja pidetään hauskaa yhdessä!

Vakiosalivuoron lisäksi, ryhmällä on suunnistusharjoituksia erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Näiden harjoitusten suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvittaisiin myös vanhempien apua. Pyytäisin ilmoittamaan alla olevaan osoitteeseen, mikäli pystytte auttamaan asiassa.

Ryhmän valmentajina toimivat Suunta Jyväskylän nuoret naissuunnistajat Veera, Venla ja Olga.

Tämän kesän suunnistuskoulumaksun maksaneet pääsevät osallistumaan ryhmän toimintaan koko loppuvuodeksi ilman lisämaksua. Jatkossakin, ryhmämaksu pyritään pitämään hyvin kohtuullisena.

Vanhemmille annetaan tarkempi info ryhmän toiminnasta ensimmäisten harjoitusten aikana 1.9.2017, jolloin otetaan myös ilmoittautumiset vastaan. Mikäli ensimmäiselle kerralle ei pääse osallistumaan, ilmoittautumisen ja omat + lapsen yhteystiedot voi lähettää alla olevaan osoitteeseen.

Tervetuloa mukaan!

Matti Alonen 044 764 1598 alonen.matti(at)gmail.com