Viitaniementie 17E, 40720 Jyväskylä
Y-tunnus 1087391-3

KurkoCup 2017

Seuraavat kuntorastit:
Kuntorastit alkavat taas huhtikuussa

SUUNTA JYVÄSKYLÄ
Etusivu » Jäsenille

Jäsenille

Seuran jäseneksi

Jos haluat liittyä Suunta Jyväskylän jäseneksi, käy täyttämässä ilmoittautumislomake osoitteessa https://www.seuramappi.fi/suunta/ilmoittaudu.php  tai lähetä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, syntymäaika) seuran sihteerille osoitteeseen kerttu.jantti(at)elisanet.fi. Saat vastauksena sähköpostilla jäsenmaksulaskun.

Seuran jäsenmaksut vuonna 2017

15 vuotta täyttäneiden nuorten ja aikuisten jäsenmaksu on 30 €. Jäsenetuna saat laadukkaita harjoituksia, alennusta kuntorastien kausikortista, ilmaiset osanotot viesteihin sekä  ilmaisen seuranmestaruuskilpailun.

Sekä aikuisten että nuorten (14 v.-18 v.) toimintamaksu on 200 € (sis. jäsenmaksun, toimintaryhmän ryhmämaksun ja 14-vuotiailla NS-kortin). Samalla maksulla nuoret voivat halutessaan osallistua myös suunnistuskoulun harjoituksiin. Toimintaryhmä on tarkoitettu A- ja E-sarjoissa tavoitteellisesti suunnistaville yleisen ja nuorten sarjojen suunnistajille. Päätöksen toimintaryhmään kuulumisesta tekee valmennus- ja kilpailujaosto. Toimintaryhmäläisten kilpailumaksut maksaa seura, mutta henkilökohtaisten kilpailujen maksukaton (500 €) ylittävä osuus laskutetaan kauden päättyessä. Myös ulkomaiset kilpailut ovat maksukaton piirissä.  Kaikki 15 vuotta tänä vuonna täyttävät ja vanhemmat maksavat itse lisenssin.

Nuoret, jotka eivät osallistu suunnistuskouluun tai nuorten toimintaryhmän toimintaan, voivat maksaa pelkän jäsenmaksun 30 €, jolloin he maksavat itse kilpailumaksunsa.

Lasten (14 vuotta ja alle) suunnistuskoulumaksu on 100 €, joka sisältää jäsenmaksun 20 €, Nuori Suunta -kortin ja ryhmämaksun. Seura maksaa suunnistuskoulumaksun maksaneiden lasten kilpailumaksut.

Rastiviikkojen (KRV, FIN5, O-Ringen)  kilpailumaksut maksavat kaikki jäsenet itse.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu Irmassa. He, jotka eivät ole oikeutettuja siirtämään kilpailumaksuja seuralle, maksavat kilpailumaksunsa itse ilmoittautumishetkellä.

Suunta Jyväskylän postilista

Suunta Jyväskylän suunnistajat saat kiinni sähköpostilla osoitteesta s-jkl (at) lists.jyu.fi. Mikäli olet Suunta Jyväskylän jäsen ja haluat päästä listalle mukaan niin klikkaa itsesi sivulle, josta ohjeita seuraamalla voit liittyä postituslistalle. Sama koskee myös listalta pois pääsemistä. Saat kuukausittain tunnukset, joiden avulla listalta poistuminen onnistuu.