Kuntorastit: Lehesvuori

Ajankohta:

To 06.07.2017 17-18:30

Lisätietoa:

Heinäkuu pyörähtää käyntiin Lehesvuoressa, joka sijaitsee suhteellisen lähellä ja hyvien ajoyhteyksien päässä. Tarjolla on haastavaa suunnistusta pidemmillä radoilla, selkeämpää ja vähän rennompaa suunnistamista lyhyemmille radoille sekä polkuihin tukeutuva D-Rata.

Maastopohja alueella on erittäin hidas ja se näkyy ratapituuksissa sekä suunnistajan etenemisnopeudessa. Ratojen suunnittelu kuitenkin mahdollistaa oman kuntonsa rajat jo löytäneelle myös helpottavia valintoja. Suuria korkeuseroja on pyritty välttämään BL-, C- ja D-radoilla. A/B-radalle lähtevä pystyy halutessaan haalimaan nousumetrejä kolminumeroisen summan.

Tervetuloa suunnistamaan! Huomioikaa, että tapahtumapaikalla on käytössä YKSISUUNTAINEN pysäköinti, koska käytössä oleva metsätie on kapea. Tämä tarkoittaa, että tapahtumapaikalta poistutaan ajamalla kyseinen tie loppuun Vähäjärventielle, jonka jälkeen käännytään kahdesti oikealle. Näin toimimalla löydätte itsenne Matinmäentien ja Hiekkapohjantien risteyksestä, noin kilometrin etelään opastuskylteiltä. (Rastilippu alla olevalla kartalla)

Ratatiedot:

A-Rata: 6,1 km
B-Rata: 4,5 km
BL-Rata: 3,0 km
C-Rata: 2,7 km
D-Rata: 2,1 km

Maali suljetaan kello 20:30. Tule siis pois maastosta viimeistään tuohon mennessä. Mikäli maalin sulkeutuessa on vielä suunnistajia maastossa, niin seura käynnistää etsinnät ensin seuran omin voimin ja sen jälkeen tekee tarvittaessa ilmoituksen kadonneesta suunnistajasta yleiseen hälytysnumeroon.

Järjestäjä:

Lauri Nuuttila, 040-5405 061, lauri.nuuttila(at)gmail.com

Tulokset:

Opastus:

Matinmäentie