No,josKurko

Tapahtuman ajankohta:

13.​11.​2020 (18 kommenttia)

No,josKurko jossiteltu

Tulokset, väliajat, kartat, kuvat

Yöllä kannattaa käyttää kompassia!

"No, jos olisin varmistanut suunnan, olisi rasti 74 löytynyt paremmin", tuumi moni varmaankin maalissa. Upeita koukeroita leivottiin tuon rastin ympärillä.

Myös Supergubbe-sarjan viimeinen väli nosti suupielet hymyyn - ehkä hieman yllättäen myös osallistujien!

Tällä kertaa Nojosmäki tarjosi ainakin pimeät olosuhteet. Lähes kaikki saivat ansionsa mukaan ja vielä hyväksytyn suorituksenkin.

ViPan järjestelykoneisto kiittää ja kumartaa!


08.​11.​2020 (2 kommenttia)

No,josKurkossa tietovuoto!

"No jos...olette säästäneet AM-pitkän matkan ja viestin kartasta parhaimmat osat Kurkocupia varten, ei kurkotoimikunnalla ole muita vaihtoehtoja kuin myöntää järjestelyoikeudet ViPalle". Suurin piirtein tähän lopputulokseen tultiin kurkotoimikunnan kanssa käytyjen pitkien neuvotteluiden jälkeen.

Vaikka kurkoratojen suunnittelu on tunnetusti erittäin tarkoin varjeltua työtä ja suunnitelmien salassapito edellyttää vankimpia markkinoilla olevia palomuureja, olemme valitettavasti todenneet lokitiedostoja tutkiessamme tietoturvaongelman. On aihetta vahvasti epäillä, että kurkoratojen tiedostoon on kohdistunut vakava tietoturvahyökkäys!

Koska järjestäjät tinkimättömästi noudattavat Kurkocupin ratojen suunnittelussa oikeudenmukaisuutta ja ehdotonta tasapuolisuutta, olemme päättäneet julkaista – ensimmäisen kerran Kurkocupin historiassa – kurko- ja gubberatojen suunnitelmat etukäteen koko kurkokansalle. Näin kaikki ovat tasavertaisessa asemassa eikä kukaan pääse hyötymään mahdollisesti vuodetuista tiedoista. Toki tässä täytyy muistaa, että välttämättä nämä eivät ole vielä lopullisia suunnitelmia!

No,josKurkon erityisohjeet

Sarjojen radat, matkat ja kartat

No,josKurkossa on hajontaa ja matkat ovat seuraavat: Kurko 6,0 km, gubbe 4,7 km, supergubbe 3,3 km ja helppo elämä 2,7 km. Kurkoilla kartta on A4-kokoa 1:10 000 ja muilla A3-kokoa 1:7500 mittakaavassa. Kartat ovat muovisuojuksessa!

Lähtöjärjestelyt

No, jos olisi yhteislähtö, niin olisihan sekin kiva. Kiihtyvässä koronatilanteessa lähtö toteutetaan kuitenkin (kaikkien pettymykseksi) vapaana lähtöaikakokeiluna klo 18.00-18.20. Muista kuitenkin ilmoittautua Kurkokeskuksessa ennen lähtöön siirtymistä! Lähtöön on matkaa alle kilometri. Lähtö tapahtuu "kuntorastityyliin" nollaleimauksella, jonka jälkeen oman sarjan kartan saa ottaa VALIKOIMATTA ämpäristä. Noudata turvaetäisyyksiä! Nollaleimasimia taitaa olla useampia...

Opastus ja pysäköinti

No, jos ei ole lunta, niin pysäköinti onnistunee tienvarsipysäköintinä ja ehkä myös muulla mahdollisella tavalla. Opastus Kurkokeskukseen Leppävedentien ja Laaniahontien risteyksestä.