TaivasKurko III

Tapahtuman ajankohta:


20.​10.​2022 (14 kommenttia)

TaivasKurko III katseltu

Tulokset, väliajat, kurkojen GPS-seuranta, online-tulokset, kartat, kuvia & videoita maalilta

Keli suosi Kurkokansaa, jota olikin uskaltautunut paikalle lähes kauden ennätys määrä. Hienoa että porukkaa riittää, niin ei mene työtunnit hukkaan ja saattaa motivoida jatkamaan. Yleisesti ottaen kilometrivauhdit putosi melkoisesti viime viikosta. Liekkö SM-erikoispitkä vielä painanut osalla jaloissa vai ratamestarin kimurantit rastipisteet pusikoiden takana ja kukkuloilla hidastanut matkan tekoa. Kakkosen supparastille oli tarjolla helppoa ja risutonta kiertoa sekä oikealta, että vasemmalta. Kompassiin näytti kuitenkin valtaosa kurkoista luottavan, joka sitten hieman mutkaa ja ylimääräistä risua matkaan aiheutti. Myös heijastinrasti aiheutti pientä hapuilua, ehkä yösuunnistukseen liian vaativana pisteenä. Tulospalvelu hidastui yhden (useamman) hyytyneen / hyytymistä osoittavan leimasimen ansiosta ja näin aiheutti märkänä metsästä palaneissa yön sankareissa vilun väristyksiä ja v-käyrän kasvua. Tämän puimista voi jatkaa vaikka seuraavissa kurkoissa, Esson baarissa tai ihan vaikka kommentoimalla tapahtumaa.

Ensimmäisenä montun pohjalle saapuivat Helponelämän Eino ja Jussi. Eino puolisen minuuttia ennen Jussia. Naseva kommentti saatiin Helponelämän nelosrastista (muiden kakkonen) taltioitua oheiselle videolle ;)

Nassikoissa tällä kertaa kovinta vauhtia piti Aleksi ja vajaan kolmen minuutin päässä kakkoseksi suunnisti Samuli. Hyvin selviytyi myös Vilho vaativalla radalla jättäen taakseen monta kokeneempaa Gubbea.

Supereissa kovinta vauhtia piti Rantalan Timo, Lahden Anssin kiilatessa lainsuojattomana kakkoseksi, todellisen Super Gubbe Ahosen Timon edelle. Illan ehkä tyytyväisin SuperG Jaakko saatiin maaliin ajassa 1.56.37. Harmikseen mies joutui kuitenkin myöntämään käyneensä kolmosen hajonnalla väärällä leimasimella, tätä ei kuulema ole tapahtunut mies muistiin ;) . Mutta silti saatiin hyväntuulinen mies onnellisesti kotimatkalle ja kaikki kurkoilijat pois metsästä. Tai niinhän mä luuli...

Gubeissa Liuhan Jarkko joutui taistelemaan kovaa Kurkotar kolmikkoa Terezaa, Marttiinaa ja Karoliinaa vastaan, tullen lopulta kuitenkin reilun 2 min erolla maaliin. Illan kovaäänisin Gubbe saatiin maaliin ajassa 52.54, hieman jäi kuvaajalle epäselväksi tuliko palaute omasta suorituksesta vai radasta ;)

Kurkoissa illan isäntänä maaliin saapui Topi, pientä haparointia oli kuulema matkallalle mahtunut, mutta muuten lähes virheetön suoritus toi vakuuttavan voiton. Mathieu:n lähes virheetön suoritus rastille 11 ja 12 auttoi nostamaan miehen kakkossijalle Tosin Petterin ja Paulin pysähdys (Oliko se se kadonnut kompassi??? [Kyllä oli. toim. huom.]) kuviorajassa saattoi tuossa hieman auttaa. Mathieu:n kommenttin perusteella ei ainakaan liian raskasta kurkoilla ollut. 

... niin ja yön lähestyessä, hurjan sumun laskeutuessa ja kahta viimeistä lähirastia pois metsästä hakiessa, saapui kilpailun ulkopuolella 30 minuuttia muiden perään lähtenyt illan rohkelikko. Oli kuulema haastavaa, kun ei tullut muilta yhtään apuja ja sumukin alkoi näkyvyyttä heikentämään ;)

Videopätkää matkan varrelta

 

Niinhän siinä käy yritysmaailmassakin, että kun maine menee niin vaihdetaan nimeä tai muotoillaan brändi uusiksi, mutta henkilöt taustalla pysyvät samoina ;) No sen näkee sitten vuoden päästä, miten tässä käy.

Uusi brändi kuitenkin suunnitteilla ja nimeksi taitaa tulla InHouseByTheBook kurko :D. No vitsit vitsinä ja kuitit kuittina.

Kiitos ja kumarrus ;)


18.​10.​2022 (0 kommenttia)

TaivasKurko III

Kurkojen GPS-seurattavat

Name GPS
Leinonen Pauli s1801
Rauturier Maxime s1802
Hakuli Tommi s1803
Syrjäläinen Topi s1804
Syrjäläinen Arttu s1805
Saari Toni s1806
Huikko Petteri s1807
Perrin Mathieu s1808
Kaario Otto s1809
Saari Aki s1810

Aika lailla samaa huttua kuin Taivas ykkönen ja kakkonen, ehkä hieman väkevyyttä tullut lisää samalla pehmeyttä paikka paikoin. Ei siis enään mikään mellanöl vaan ihan ehtaa kolmosta.
 
On lähdetty alamäkeen ja ylämäkeen, niin nyt taitaa olla jotain siltä väliltä. Rasteja siellä täällä ja paikoin jopa lähekkäin, hajontaakin on. Sen verran on Kurkoja säälitty, että yhdelle rastille on viety heijastin, jotta järjestäjätkin pääsevät yöunille ;)

Ratamestarin vihje, alussa kannattaa hieman säästää jalkaa, vaikka maasto paikkapaikoin tuolta näyttääkin.

Muutama helmi matkan varrelta, no onhan tuolla takana muutama risukin ja osa niin tiheitä ettei kameran kanssa sekaan mahtunut, joten niistä ei kuvia saatu ?

Niin ja sitten se kuuluisa viimeinen rasti, vai oliko niitä sittenkin useampi, perinteitä kunnioittaen ;). Kamerasta loppui filmi tuossa kohtaa, joten loput taisi jäädä sitten kuvaamatta...

Ja sitten faktaa:

Kartta A4 kokoa, omat muovit mukaan

Matkat & mittakaavat:
 
Kurkot: ~6,2 km, 17 rastia, 1:10000, hajontaa
Gubet: ~ 5,3km, 13 rastia, 1:7500, hajontaa
SGubet: ~3,7 km, 10 rastia, 1:7500, hajontaa
Helppo elämä: ~2,6 km, 9 rastia, 1:7500, putkea

Saapuminen & Paikoitus:

Ilmottautuminen noin Valkeamäentie 112 kohdalla. Opastus alkaa Saukonlahdentien ja Pukinmäentie risteyksestä. HUOM vain tätä reittiä !!!! Maatilan pihan läpi EI ajeta !!!!. Tienvarsipaikoitus tulosunnassa tien oikeaan laitaan, jos ei muuten opasteta, suosikaa kimppaa. Ensimmäiset saapujat opastetaan, loput omatoimisesti letkan perään, jos siis ei henkilökuntaa ole enään paikalla. Tiellä liikkuu myös muita kuin Kurko autoja, joten jätetään tilaa myös heille. Lähtöön lähdetään klo 19:00 ja otetaan kevyt hölkkä K-pisteen tuntumaan. Emitin purkupaikka maalin lähellä.

Kisakeskus ohessa

Poistuminen samaa reittiä kuin tulo, tällä kertaa lumi ei toivottavasti yllätä ja kavenna tietä.

Tervetuloa Taivaskurko III:een toivoo L&G:n tiimi Ali, Asko ja Jari