TappiKurko II

Tapahtuman ajankohta:

18.​10.​2018 (10 kommenttia)

TappiKurko II kurkoiltu

Tulokset, väliajat (tuloksia korjattu lisää 19.10 klo 20:15, kurkoc-radan loppuajat nyt maalista eikä viimeiseltä rastilta)

Kartat: kaikki, kurko, kurko hajonta, gubbe, gubbe hajonta, supergubbe, supergubbe hajonta, helppoelämä

Jumaliste oli lapsilla hauskaa. Enkä tarkoita nyt niitä valopäitä, jotka kaahasivat Pönkkälän mäkeä eestaas. Kuka huomasi radiorastin? Tai kyseli alaikäisiltä koodia? Niitä muksuja tarkoitan, siinä koodin 37 nurkilla. Ajatuksena oli tuottaa nopsa kisa, jossa päästäisiin pumppaamaan välillä hajonnoilla venähtänyttä takamatkaa kiinni, ja välillä yrittämään irtiottoa peesaajista. Eli semmoista kamppailun makua, jossa järki karkaa kilvoitellessa takareiteen ja kostautuu sitten seuraavalla hajonnalla. Spekulaatioita siitä kuinka tämä idea toimi ja selvityksiä reitinvalinnoista en pysty kirjoittamaan, kun aika meni tietokoneen takana ja kamppailutarinat jäi kuulematta. Kiva kun kävitte meillä.


15.​10.​2018 (6 kommenttia)

Tappikurko II

Jättäkää viidakko- ja kiipeilyvarusteet kotiin. Nyt ei niellä nousumetrejä, eikä arvota oikeaa hajontaa tiheiköissä. Nyt mennään lujaa. Jotta vauhti pysyy varmasti riittävänä matkatkin ovat kohtuulliset. Tällä kertaa maasto on melko tasaista, vaihtelevaa ja eritoten juostavaa metsää. Mikäli ratamestarin ajatuksenjuoksu toteutuu, niin tällä kertaa paras tulee voittamaan.  

Kartta on muksuille tekemäni pihakartan, keski-ikäisen miehen tavoin holtittomasti laajentunut ja vain pimeässä kelpaava, versio. Karttaa turvottaessa ja lapsille rastipisteitä haaliessa yleistystaso lipesi osin pienen puoleiseksi. Kurkoille ja Gubeille tarjotaan mittakaavaa 1:10000. Muut ryntäilköön 1:7500 mittakaavaisella. Omat karttamuovit mukaan. Rasteilla heijastimet ja liput. Hajontojakin on. Yhteislähtö klo 19:10.

Radat: HelppoElämä 1,9 km, SuperGubet 4,1 km, Gubet 5,1 km, Kurkot 6,3 km.

Opastus alkaa  Toimisto

Jämsän suunnasta paikalle saapujat: Vaikka takavuosina Sebastian Loeb ajoi Kukkaron kylältä lähtevän Metsä-Piesalantien pätkän noin kahteen minuuttiin, ei metsäteitä oikomalla välttämättä Jämsäläinen normi Inkeri tai Bärtil isosti voita, varsinkaan kun Tervatehtaanpolku Petäjäveden puolelta on paikoin huonokuntoinen. Saapukaa mieluummin tie-23:n kautta.

Terveisin: Pihkatapit/Tarmo

P.S.: ”Tappi” viittaa Jyväskylän Yliopiston Bio- ja ympäristötieteiden laitoksen Pihkatapit nimiseen Jukola-joukkueeseen.