KurkoCup heräilee kesäunilta

Nyt se on pahus taas täällä. Sopivasti juuri syyspäivän tasauksen jälkeen, kun kilpasuunnistaja luuli kauden päättyvän SM-yökisaan ja kuntoilija haaveli rasvaavansa nastarit talviteloille viimeisten kuntorastien jälkeen. Keski-Suomen metsien kallionkoloista ja notkelmista kömpii kansa, joka ei ole korvaansa lotkauttanut noille normi-ihmisten kesäisille riennoille. Kaikki energia on ladattu loppusyksyn pimeitä iltoja varten, kun otetaan miehestä ja naisesta tosissaan mittaa: KurkoCup 2020 on karjaissut kutsuhuutonsa.

Ensi viikosta alkaen kymmenen peräkkäistä torstai-iltaa (jopa 11, jos keli ja Korona suo) päästään rypemään pimeissä metsämaastoissa eri puolilla Jyvässeutua. Kymmenen ratamestaria pistää parastaan tarjotakseen kurkoilijoille tuskaa ja nautintoa toinen toistaan upeammissa metsissä. Moni maasto on kuulemma kartoitettukin nyt uusiksi ainoastaan tämä tapahtuma mielessä.

Tämä syksykin taistellaan näköjään tuon yhden viruksen kanssa. Näin myös KurkoCupissa. Ole siis valmis erilaisiin ohjeistuksiin ja kunnioita kaverin reviiriä. Ensi viikolla tärähtää. Tarkempaa tietoa siitä ja tulevista muistakin ilmestyy Kurko-sivuille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.


0 kommenttia.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.