RaudanKurko taivuteltu

Kartat, tulokset, väliajat


Raudanlujaa suunnistusta vesisateessa

RaudanKurko piti sen minkä lupasi. Koko päivän oli taivaalta tiputellut vettä, mikä vain yltyi illan tullen niin, että kisamaasto ja parkkialue olivat miellyttävän märät. Termostaattivika oli jättänyt lämpötilan Kurko-standardeihin nähden hiukan liian korkealle, mutta tämäkään ei estänyt reilun sadan hullun ulkoilunautintoa Raudanjärveä ympäröivillä kukkuloilla.Järjestäjät vastasivat COVID-tilanteeseen organisoimalla kisaan sutjakan väliaikalähdön. Moni pääsi nyt paremmin toteuttamaan omaa häikäisevää suunnistustekniikkaansa, vaikka pieniltä letkoiltakaan ei toki vältytty. Vetisen pikagallupin perusteella kurkoilijat nauttivat tästä systeemistä, ainakin vaihteeksi.

Kurko-sarjassa vanha mestari Toni Saari näytti osaamistaan, ja otti yli viiden minuutin voiton ennen Aleksi Ilmosta ja Tero Föhriä. Gubbe-radalla kisa oli tiukempaa, kun Heikki Kettunen nitisti Kurko-kautensa aloittaneen moninkertaisen Kurkotar-voittajan Merja Rantasen vain sekunnilla. Vastanaineiden huonompi puolisko oli tällä kertaa Antti Anttonen, 12 seuntia Merjasta. Anna Närhi vankisti sarjajohtoaan neljännellä sijalla. SuperGubbe-radan kiersi nopeimmin Erkki Häkkinen ennen Vieda Lusaa, mutta varsinaisista SuperGubeista paras oli tällä kertaa Kimmo Rauhamäki. Helpolla Elämälläkin nähtiin ilahduttavasti väkeä, nopeimmin kuivattelemaan kerkesi Anna Numminen.

Kaikki saatiin taas yhtä kokemusta rikkaampina suht' ehjinä maastosta kotiin, joten ei muuta kuin ensi viikkoon. Mitähän lie JNC-porukka kehittänyt kurkoilijoiden pään menoksi?


3 kommenttia.

Seppo kommentoi 23.10.2020, 15:07:24
Antti & talkoolaiset olivat järjestäneet mukavan torstain iltapuhteen: haastavat radat fyysisesti ja tarkat rastipisteet heti ykkösrastista alkaen ja omaa suunnistusta muiden lamppujen vilkkuessa kaukana, ei apuja, höysteenä Raudanjärven rannan pitkospuut, jossa oli mentävä kieli keskellä suuta, ettei mennyt uintihommiksi 😌 . Sää oli odotetusti taattua kurkolaatua..
t. Seppo
Rami kommentoi 23.10.2020, 05:47:29
Kiitokset järjestäjille, väliaikalähtö toimi mukavasti, voisi kokeilla useamminkin. Vähän rauhallisempaa yösuunnistusta, jää se alun ryysis pois. Ja tekee varmasti hyvää keskittyä joskus alusta asti siihen omaan tekemiseen :).
Jari P kommentoi 22.10.2020, 20:28:24
Kiitoksia järjestäjille, ei ihan niin kivikkoisesta radasta, kun pelko oli ;). Reittejä voi käydä piirtelemässä http://3drerun.worldofo.com/?id=-16814099&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.