JNC-Kurko II

JNC, eli Jyväskylä Night Challenge toistaa viimevuotisen temppunsa ja järjestää toistamiseen yhden Kurko Cupin osakilpailun. Kartta on uusi, mutta Jyskänvuori on toiminut myös aikaisemmin Kurko-näyttämönä (2012).

Helsingin Suunnistajien nuoriso kävi leireilemässä kesällä Jyväskylässä ja pääsivät korkkaamaan jo uuden kartan. Yksi leirin vetäjistä kommentoi Kurko-maastoa seuraavasti:
"Jyskänvuori oli hieno maasto. Tuli ihan lappilaisviboja: pyöreä rinne isoja kiviä täynnä joka suuntaan. Hyvä harkka helsinkiläisille."

Matkat: Kurko 5,5km, Gubbe 4km, SGubbe 3km ja Helppoelämä 2km

Kartan on tehnyt Arttu Syrjäläinen 05/2020. Kurkojen kartta on mittakaavassa 1:10 000 ja muilla sarjoilla 1:7500 käyrävälin ollessa 5m. Kartat ovat karttamuoveissa. Rasteilla on rastilippu, heijastinnauhaa, sekä emit-leimaisin.

Kilpailukeskuksesta löydätte Jyväskylä Night Challengesta tutun punaisen Mazdan, josta käsin hoituu ilmoittautumiset ja tulospalvelu. Kilpailukeskuksesta on matkaa lähtöpaikalle 250m, jonne siirrytään johdetusti 18:30 ja yhteislähtö tapahtuu 18:40. Kilpailupaikalle ei ole opastusta, eikä paikalle ole pysäköinninohjausta.

Kilpailukeskuksen osoite: Salvesenintie 6, 40420 Jyväskylä

-Arttu & Topi


0 kommenttia.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.