KortSuKurko II

Jos kysytään maistuuko, niin vastaus on selvä. Sen on kertonut mies, joka on juossut yhden legendaarisimmista Jukolan avauksista. Kyseessä ei ole Fredrik Sturesson, vaikka hänkin on kova äijä. Duppeltröskeliä ei Fredrik varmaan tehnyt vaikka onkin länsinaapurista. Ohjelmassa Sensuroimaton Päivärinta 14.3.2018 muuan sankari Jethro Rothsted ilmoitti olevansa KortSulaisen sieluneläin. "Maistuuks sulle viina?" "Nojoooo, maistuu maistuu" oli Jethron vastaus. Kenelle nyt ei maistuisi.

S-ryhmän mobiiliappi on muuten aika ikävä sovellus. Sieltä nimittäin näkee kuinka monta Megaforcea on ostanut kuluneena vuonna. KortSuKurko I:n jälkeen juodut tölkit kun veisi kerralla kauppaan, saisi panttirahoilla ostettua kerralla 30 uutta tölkkiä. Luojan kiitos, että tämä on hepreaa suurelle osalle kansaa. (Toiveissa kaupallinen yhteistyö Sale Kortepohjan kanssa.)

Jyväskylässä on muuten useampi pienpanimo. Ei uskois kuinka hyvin siellä pannaan. On mukava harrastus arvioida panojen tuloksia. Ehkä joskus markkinoille tulee vaikka KortSu-olut. Hieman savuinen, ensimakuna tuoreen puun maku ja lopussa hieman luumumainen vivahde. Sisältää myös kofeiinia. Ja kaikkia tärkeitä vitamiineja. Ei ole leikin asia, jos on vitamiinipuutteita. (Toiveissa kaupallinen yhteistyö HIISI-panimon kanssa.)

Laajavuoren kartta on nyt hype hype haippi. Vähän tietysti pojat kävi puita kaatamassa sieltä, kun meinas olla liian kivaa. Guru Timo Joensuu kävi piirtelemässä sen kuosiin, kun tarkoituksena oli tuoda Kortepohja täyteen pohjoismaalaisia suunnistajia ja nauttia muutama virvoke kisojen päälle. Alva-energialle shoutout kartan tukemisesta, suuri kiitos! NSM 2020 jäi kuitenkin pitämättä, virvokkeetkin jäi hakematta. Vihreät kuulat oli ostettu, kun Puttosen Jarmo oli jo tilattu suorittamaan legendaarinen NSM-ohjelmanumero 90-luvulta. Portaat JNC-Mazdan päälle oli nikkaroitu, jotta lähtölava olis kunnossa. Kaikki oli valmista. Onneks kisojen jälkeisen saunaillan voi aina pitää. Vaikka saunaakaan ei ole oikein käytössä. Jano on muutenkin. Ei tarvitse löylyä heittää, kun huono olo tulee jo muutenkin.
Maaston kaikki tuntee. Kilpailukieltoa ei ole asetettu. Palkintoja ei ole. Hassuinta hattua ei palkita. Silti se on hienoa. Kaupungin kyljessä startti, onnekkaimmat pääsee paikalle sähköpotkulaudalla. Jos autolla erehtyy paikalle, niin väkevät janojuomat sitten vasta kotona.

Kurkot 7,4 km, 1:10000
Gubet 5,2 km, 1:7500
Subergubet 3,4 km, 1:7500
Helppo Elämä 1,9 km, 1:7500

Kaikilla sarjoilla kartan koko A4. Omat karttamuovit mukaan.
Parkki laajiksen hiekkaparkki suoraan rinteiden alla.
Siirtyminen lähtöön 18:00 ja yhteislähtö 18:05

Rakkaudella,
-KortSu


0 kommenttia.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.