JämsänÄijäKurko kellistetty

Tulokset, väliajat, kartat


Jämsässä tarjoiltiin valopäiden kohtaamisessa kurkokelin lisäksi spekuloitavaa perjantain kahvipöytiin. Sen verran kinkkisiä rastipisteitä olivat Jämsän Äijät kehitelleet torstai-illan viihteeksi. Paljakan rinteillä kävi sen verran kova pyörintä ja koodien huuto, että olisi voinut kuvitella Jukolan viestin rantautuneen Jämsään. Näin ei ollut, mutta toivottavasti moni löysi oikealle autolle ja sitä kautta oikeaan osoitteeseen. Tämähän ei ollut parinvaihto ilta vaikka niitäkin on Himoksella järjestetty.

Illan kurko-kunkku oli Topi Syrjäläinen ja vanavedessä Arttu. Miehet pitivät sen verran omaa vauhtia muihin nähden, ettei Himoksella nähty letkajenkkaa. Kyseessä taisi olla rumban tai samban askeleet, kun muut hapuilivat polkan askelilla. Kolmanneksi Himoksen Tanssii Tähtien illassa ylsi Tuomo Lahtinen, joka niisti Mr Kurko J. Kahelinin sekunnilla.

Gubbe-sarja sai kaudelle uuden voittajan, kun Hartman tuli, näki ja voitti. Nilkkavaivaiselle hieno suoritus märässä ja liukkaassa metsässä. Toiseksi kiilasi Ilkka Heiskanen sekunnin ennen Jakea. Super-Gupeissa kovinta vauhtia piti Särkän Seppo, ennen toista Seppoa ja sukunimi oli Rantapuska. Kolmanneksi tuli varmalla askeleella liikkuva Jaska Lajunen. Helpon Elämän vei nimiinsä JRV:n nuori Aapo Virkajärvi.

Jämsä kiittää ja kumartaa! Ensi vuonna uusin kujein.


2 kommenttia.

Gubbe kommentoi 20.11.2020, 09:42:57
Oli ideoitu hyvä lähtöjärjestely. Tällainen sopii jatkossakin. Radat ja maastokin priimaa!
Jari P kommentoi 19.11.2020, 19:45:41
Kiitoksia järjestäjille, kiva oli rata ja onhan se vallan mainio maastokin. Reittejä voi latailla http://3drerun.worldofo.com/index.php?id=-16818002&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.