Tervetuloa Turailemaan

Tervetuloa Turailemaan -oikein luvan kanssa- Turan tilan maille lähes neitseelliseen Kurko-maastoon. Aiemmin maastossa liikkuneet ainakin Toivakkalaiset pyrkiessään saamaan kyytiä 1700-luvulla Isolle kirkolle Jyväskylään. Huutokallion laelle, komeille kallioille nousivat ja sieltä Haapaniemen puolelta venekyytiä olivat huudelleet. Toistuuko sama nyt, huudellanko nyt koodeja vai mitä , jää nähtäväksi sillä reitti Huutokalliolle kulkee Mulli- ja Vasikkavuorten yli.

Lauantai aamuna kurkotoimiston punainen puhelin pärähti pahaenteisesti- nyt rastit äkkiä maastoon , kuului käsky, illalla alkaa lumituisku, rastit pitää saada maastoon sitä ennen. Pitkäpäivähän siitä tuli , lopussa myrskytuulessa ja räntäsateessa viimeisä vietiin, kunnes sunnuntai aamuna huomasimme , että lumet olivat häipyneet ja aurinko vaan paistoi- mutta hyvä oli yritys.

Mäkiä siis odotettavissa, komeita jäkälikkökallioita ja perushienoa vauhdikastakin kuusikkokangasta tarjolla, tosin Liisa aiheutti muutamiin rastipisteisiin muutoksia omalla voimallaan viimeviikolla.

Pellot ovat kiellettyä aluetta ja kartalla on muutama taimikkoalue ja kalliorinne merkattu kielletyksi alueeksi, joita kunnioittamalla pääsemme toistekkin Turan hienoihin maastoihin.

Kurkopaikalle löytää kun Vaajakosken ABC;n kohdalta kääntyy vanhalle 4 tielle ja Toivakan suunnalta tulevat ajelevat myös vanhaa 4 tietä , siis tielle Toivakan kohdalta. Sitten vaan Turan tielle, jossa odottaa tienvarsipysäköinti.

Järjestelyorganisaatio pyöritteli lähtösysteemejä ja niinhän siinä kävi, että Vipan ja JRV;n hybridimalli on käytössä eli Kurkot lähtevät yhteislähdöllä klo 18 ja muut omaan tahtiin väliaikalähdöllä.

Faktat;

Pysäköinti Turantie -tienvarsi

Kartat A 4 kokoa , kartat muoveissa

Matkat

Kurkot n.5,5 km Kartta 1:10 000 ( yhteislähtö Kurkoille n. klo 18 )-oma lähtöpaikka

Gupet n.4.5 km Kartta 1: 7500 ( väliaikalähtö )

Supergupet n. 3,3 km Kartta 1;7500 ( väliaikalähtö )

Helppoelämä 1,8 km Kartta 1;5000 ( väliaikalähtö )

Tervetuloa joukolla Turailemaan

Toivottelee Pöpenpojat


2 kommenttia.

Ei ennakkoa kommentoi 26.11.2020, 06:09:33
Ei tarvi ilmoittautua. Emit ja 8e riittää.
Muuan epätietoinen kommentoi 25.11.2020, 21:02:21
Pitääkö Kurko-osakilpailuihin ennakkoilmottautua vai riittääkö, että raahautuu paikanpäälle sopivissa vermeissä 8€ massia mukanaan?

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.