Ruotokurko

KurkoCup omatoimirasteina. ks. muuttuneet järjestelyt.

Jos haluaa vertailla omaa aikaansa muihin niin oman tuloksen voi käydä juoksun jälkeen laittamassa tänne. Emme lupaa, että pisteitä tämän perusteella kuitenkaan jaetaan. Rerun ilmestyy myös myöhemmin niin saadaan reititkin vertailuun.


Kallioita louhittu. Harjuja syöty. Metsää puitu. Rekat ajaneet jonossa puuta tehtaalle. Kurkokansalle on toki jätetty Ruotokassiin maastoa ja metsää koluttavaksi. Juha Pietiläinen on kartoittanut alueelta tänä kesänä kartan ensi vuoden SM-kisojen harjoituskartaksi.

Kovimmille kurkoille on maasto pettymys. Tossun alle löytyy lähes pelkkää sammalmattoa. Ainostaan kurkoille tarjotaan pätkä kunnon ryteikköä ja kivikkoa. Muille ei juurikaan. Äänekoski on melko lumivarmaa aluetta. Nyt näyttää siltä, että kunnon lumivaippa ei kerkeä peittämään sammalmattoa. Pettymys lie tämäkin perinteisen kurkokelin kanssa nostalgisoiville. Ruotokassi on tosin vetänyt pintansa riitteeseen.

Rastit maastossa. Kartat tulostettu. Tunnetuista syistä johtuen rastit on päätetty muuttaa omatoimirasteiksi. Suunnistuksen ja KurkoCupin imagoa vastuullisena toimijana ei haluta kyseenalaistaa.

Järjestelyt:

K-pisteellä on postilaatikko, josta voi valkata itselleen sopivan radan. Rasteilla on leimasimet.  Myös nolla- ja maalileimasin. Joten halutessaan voi itselleen ottaa ajankin, jos vain emitin purku onnistuu.  Viikonvaihteessa ilmestyvät radat myös kurkosivuille tulostettaviksi. Maanantaina rastit kerätään pois. Itsenäisyyspäivän illan voi näin viettää itsenäisen maan metsissä samoillessa.

Vapaa-ehtoisen osanottomaksun voi tilittää Rasti E4:n tilille FI08 1053 3000 0674 78.

Tällaisiin järjestelyihin nyt päädyttiin. Finaalikurkon järjestäjille toivomme menestystä järjestelyihin.

Pysäköinti, Louhimon varastokenttä, osoite Kekkosenpöydäntie 195.

Kartat, 1:10000, A4 kokoa, kartat muoveissa

Matkat:

Matkaa lähtöpaikalle 0,5 km.

Kurkot 6.0 km  ( yhteislähtö Kurkoille n. klo 18 )

Gupet  4.9 km  ( väliaikalähtö )

SuperGupet  3,6 km  ( väliaikalähtö )

Helppoelämä 2,5 km  ( väliaikalähtö )

Tervetuloa, XE4


24 kommenttia.

First | Previous | Showing comments 21 to 24 of 24
Kausi paketissa? kommentoi 01.12.2020, 15:19:38
"Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää keskiviikosta 2.12. alkaen yli 20 hengen yleisötilaisuudet Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kunnissa. Syynä on heikentynyt koronatilanne." https://www.ksml.fi/paikalliset/3176669

AVIn sivuilla ei vielä tarkempaa tietoa asiasta, mutta kyllähän AVIn määräys Kurko cupin järjestämisen mahdottomaksi tekee, jos tuo KSML juttu paikkaansa pitää.
Kurkoa kommentoi 01.12.2020, 14:26:26
Eipä siellä tarvi yli 20 hengen kesken kokoontua ellei sitten Kurko-sarjaan ole poikkeuksellisesti tungosta. Onpa myös ravintoloissa, kaupoissa yms. yhtäaikaa yli 20 henkilöä, mutta eivät kokoonnu yhteen paikkaan. Kyllä metsään mahtuu kun väliaikalähdöllä mennään.
Kurkotar kommentoi 01.12.2020, 14:00:28
Mitenkähän uudet 20 hengen kokoontumisrajoitukset vaikuttavat? Rajaus koskee myös ulkotiloissa järjestettäviä tapahtumia.
Pontus kommentoi 01.12.2020, 09:34:09
Kadotin JämsänÄijäKurkoon toisen kenkäni (Vj supra) tienvarsiparkkiin. Havaintoja kengästä otetaan mielellään vastaan. Paikan päältä kenkää ei löytynyt, mutta jos joku olisi ottanut talteen?

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.