FinaaliKurko finaalissa

Tulokset, väliajat

Kartat, online-tulokset.


Hienosti osasi kurkokansa pitää turvavälit, niin lähdössä kuin maalissakin. Lähdön päällikkö Nuutti Hietala piti huolen, että jonoja ei päässyt syntymään.

Finaalikurkon kurkoksi kiilasi Jussi Laurila, joka piti hyvää vauhtia heti alusta alkaen. Paljon ei jäänyt muukaan kurkoporukka.

Kuokkalan gubbemestari oli lähes virheettömästi suunnistanut Jari Liuha, vähän ennen kurkottarien nopeinta Anna Närheä, jolla oli kiire päivystykseen - siis päivystäjäksi, ei potilaaksi. Illan nopein supergubbe oli Heikki Kekoni ja Helpon elämän nopeinta vauhtia kurvaili Sauli Kovanen.

Erityiskiitos kartoittajille. Teemu Katajisto oli tehnyt hyvää työtä kartan itäosissa uuden alueen kartoittamisessa. Samalla Teemu avasi myös kurkokauden, mutta valitettavasti tuloksena oli kuitenkin hylkäys, koska hän oli käynyt väärällä hajonnalla - onneksi kuitenkin Arttu Syrjäläisen kartoittamalla alueella.

Kiitokset vielä rastien viemisessä ja hakemisessa auttaneelle Oiva Rasimukselle sekä valoa nopeammalle nettisivujen päivittäjälle Lauri "ajanottokurko" Pohjolalle, joka oli laittanut tulokset nettiin jo melkein ennen kuin kilpailijat olivat leimanneet maalissa.

Ratamestari Vilho sai monella suulla kiitosta vaihtelevista radoista ja vahvan suosituksen jatkaa samaa tiellä tulevaisuudessakin.

Ratamestari saa palautetta.

Palkinnot.

Anna voitti Kurkottaret!

Topi vei Kurkot!

Heikki Gubbejen kuningas!


5 kommenttia.

je kommentoi 11.12.2020, 22:44:55
Onnittelut Sepolle Super Guppe voitosta.
Taitoa kaikissa maastoissa.
Toivotaan jatkoa Kurko historialle, tämä on hieno tapahtuma ja yhteislähtönä viestiharjoitus.
jarmo
SG-addikti kommentoi 11.12.2020, 10:01:51
Taitavasti oli ratamestari hyödyntänyt metsäalueet ja tarkat rastipisteet rinteissä, peesata ei kannattanut yhtään, hajonnat toimivat, monilla rasteilla oli aivan yksin. Välillä tuli tunne, ollaanko tosiaan Kuokkalan kupeessa.
Kiitos ratamestarille ja talkoolaisille kisan järjestämisestä koronarajoitteiden puitteissa !
Koordinaattori kommentoi 11.12.2020, 08:07:59
SuperGubbe- ja Nassikka-pokaalit pysyivät viime kauden voittajien Seppo R:n ja Simon hyllyissä, eivätkä jaksaneet turhaan tulla FinaaliKurkon pakkaseen värjöttelemään.
Höh. kommentoi 11.12.2020, 07:54:03
Eikö super-geelle ollut pokaalia?
Jari P kommentoi 10.12.2020, 19:52:21
Kiitoksia nuorelle ratamestarille hienosta radasta, joka sai ainakin tämän ikämiehen ihan kahville ;) Ja iso kiitos kurko organisaatiolle ja kaikille järjestäjille, että saatiin nauttia taasen pimeistä metsistä näinä haastavina aikoina. Viimeiset reitit voi käydä latailemassa
http://3drerun.worldofo.com/?id=-16820918&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.