KortSuKurko III

Tapahtuman ajankohta:


21.​10.​2021 (8 kommenttia)

KortsuKurko III puhkottu

KortsuKurkoa pääset seuraamaan livenä maastosta! Kameramies poimii metsästä suorana kuviin ratkaisuhetket!

Tulokset, väliajat, online-tulokset, livelähetys, kartat, kuvat.


16.​10.​2021 (12 kommenttia)

KortsuKurko III

"Laadukastakaan kondomia ei tule käyttää viimeisen käyttöpäivän jälkeen."

Mitä yhteistä on Giacomo Girolamo Casanovalla ja Llywelyn ab Iorwerthilla? Molemmat tulivat vastaan Wikipedian "Satunnainen artikkeli" -toiminnolla. Ensin mainitun varmasti monet tuntevatkin, mutta jälkimmäinen mies taitaa olla vähemmän tv-aikaa saanut kaveri. Kun katsoo miehestä tehtyjä patsaita, tulee mieleen Runescapen sankarilliset hahmot. Aikanaan itsellä oli joku 85-lvl account ja erityisen ylpeä olin siitä, kuinka olin olin puuta hakannut kymmenet tunnit ja hommannut WC-levelin huomattavan korkealle. Runescapen jälkeen taisi olla Travianin kulta-ajat, minkä jälkeen siirryttiin todellisten videopelien kulta-ajoille. Voi pojat, ne oli niitä hyviä vuosia. Karkkiakin pystyi syömään monia kiloja ilman, että grammaakaan tarttui kroppaan.

Vuonna 1982 löytyi Marsin ja Jupiterin väliseen pääasteroidivyöhykkeeseen kuuluva pikkuplaneetta. Tämä päävyöhykkeen asteroidille annettiin omaperäisesti nimi 3808 Tempel. Nykyään Lord Est laulaa kuinka keho on mun temppeli, joten varmasti joku yhteys näiden asioiden välillä on.

"Keho on mun temppeli.
Se on kaunis ku amppeli.
Tää asia on kaikille simppeli.
Keho on mun temppeli.
Kunto henkinen ja fyysinen.
Molemmat käyttöön tarvitsen."

Lord Est: Keho on mun temppeli, 2009

"ሰላም ግን ይህንን ስለተረጎሙ ሁላችሁንም አመሰግናለሁ"

Tiesittekö, että "kasvitieteessä appelsiinin hedelmä eli appelsiini määritellään marjaksi, koska se on pehmeäkuorinen, mehevä hedelmä" (Wikipedia, 2021). Aiemmin tykkäsin appelsiineista, mutta marjojen ystävä en ole. Sen henkilön, joka on päättänyt appelsiinin olevan marja, sietäisi saada piiskauspetäjästä. Vuodesta 1889 ei ole piiskausta lakisääteisenä saanut tuomita. Ei voi kuitenkaan olla sattumaa, että samana vuonna perustettiin Korkeasaaren eläintarha. Myös Eiffel-torni avattiin saman vuoden aikana. Seuraavana vuonna Suomessa koettiin kaikkien aikojen kovin myrsky. Mikä yhteys näillä on? Ottaisitko mieluummin 1,814kg irtokarkkeja vai Rune scimitarin?

"Kas, on Mikki merelle lähtenyt, pikku kaarnapurrellaan,
ja vaikk' onkin tuuli vain yltynyt, Mikki laulaa innoissaan:
Hii-u-li-hei! Huolta nyt ei! Merimies näin käy merta päin!
Hii-u-li-hei! Merimies ei pelkoa tunne ei!"

"Suomessa kondomin ostamisella ei ole ikärajaa."

Pysäköinti.

Matkat: Kurko 7,3km / Gubbe 5,2km / SuperGubbe 3,9km / Helppo Elämä 2,2km

Omat karttamuovit. Lähtöön siirrytään johdetusti 19:00. 

-Kortepohjan Suunnistajat