PartasKurko ajettu

Tulokset, väliajat, kartat.


Niinpä saatiin Kurko-kausi 2022 polkaistua käyntiin, kun toista sataa innokasta suunnistajaa lähti Partastenmäkien maastoon mukavan kosteahkossa syyskelissä. Maasto näytti taas haastavuutensa, sen verran mielikuvituksellisesti näyttivät kurkoilijoiden valokeilat risteilevän metsässä. Valon kaupunki -tapahtuma sai arvoisensa tilataideteoksen.

Kurko-sarjan viivalle uskaltautui tällä kertaa likainen tusina miehiä. Alun sekoilun jälkeen oli Tommi Hakuli päässyt jo parin minuutin karkumatkalle, mutta loppukirissä nähtiin kuitenkin ihan muut miehet. Samppa Heinosen ja Jarno Parkkisen oli lopulta taivuttava Otto Kaarion maileriaskeleen ylivoiman edessä.

Gubbe-radalla koettiin miellyttävä vallanvaihto. Vilho Hietala ja Tommi Sivill ottivat jo lähdössä tuulenhalkaisijan roolin eivätkä lopulta antaneet edellisenä viikonloppuna SM-mitaleita keräilleille vanhuksille mitään mahdollisuutta. Veteraaneista illan gubbe oli Vesa Klemettinen ja naisista kurkotar taas paluun keskisuomalaisiin maastoihin tehnyt Anna Kotkajuuri. SuperGubbe -radan mestari oli Juha Tolonen, muu kärkiporukka pistetään vielä kotiin kasvamaan.

Kiitoksia vieraille, tämä oli taas hienoa!


2 kommenttia.

Himmailija kommentoi 01.10.2022, 07:58:22
Kiva oli päivännäölläkin käydä maastossa. Krepitkin vielä rasteilla!
Jari kommentoi 29.09.2022, 20:18:09
Kiitoksia järjestäjille Kurkokauden avauksesta. Reittejä voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-16942237&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.