VihtaKurko vihdottu

Tulokset, väliajat, kartat (ja IG live videot), kurkojen seuranta, kurkojen rerun, muiden rerun

VihtaKurkossa saatiin nauttia hienosta syksyisestä kelistä ja kuun kelmeästä loisteesta. Sää oli jopa niin lempeä, että ei voida normaalista kurkokelistä edes puhua! Matkaan lähti 116 urhoollista pimeyttä pelkäämätöntä taistelijaa. Ensimmäisenä maaliin saatiin erittäin tyytyväinen HelponElämän kärkikaksikko Eeti ja Saara. Suunnistus oli sujunut hyvin ja vauhtikin oli ollut selvästi järjestäjien ennakoimaa kovempaa. Eeti oli lopussa hieman vahvempi mutta Saarakin loisti iloisena, kun eka kurko onnistui hyvin.

SuperGubeissa ekana maaliin rusikoi yllättynyt lainsuojaton Elli Peltomäki. Virhettä oli kuulemma tullut mutta vauhti oli tähän sarjaan sen verran rapsakkaa, että muut jäi silti. Heti perässä maaliin ehti todellinen superien kärki Seppo Särkkä. Sepollekin oli hieman virhettä kertynyt. Eri hajontaa oli kaksikko mennyt vaikka melkein yhtä matkaa maaliin tultiinkin.

Gubeissa kärkipaikan otti haltuun viime viikon kakkonen Sivilin Tommi. Alkumatkasta oli tullut koukkua ja vielä puolimatkassa mentiin isossa letkassa. Sen jälkeen vauhti alkoi purra ja mukana pysyi vain kakkoseksi tullu Kettusen Heikki. Lopun hajonnoilla Heikki sen verran haparoi, että Tommi ehti maaliin ensin. Hyvä startti siis kurkokaudelle nassikalla! Hieman perässä maaliin saatiin myös Kurkottarien ykkönen Joensuun Marttiina ja kakkonen Peltosen Liisa. Virhettä oli tullut myös naisille eli hyviä sijoja olisi nyt ollut tarkalle menijälle tarjolla.

Kurkoissa saatiin jännittää koko rahalla loppuun asti. GPS-seurannan ulkopuolella edennyt Jämsän Aarni Ronkainen yllätti lopulta myös järjestäjät ja ilmestyi maaliin selvänä voittajana. Nuori orhi oli karannut muilta jo puolivälissä alun pienen virheen jälkeen. Aarnin takana tehtiin paljon koukkua ja takaa-ajajat eivät saaneet kunnon jahtia käyntiin. Parkkisen Jarno sai lopulta kelattua kärjen kiinni mutta viimeisen hajonnan iso virhe tiputti miehen taas takajoukkoihin ja Aarni sai rullailla rauhassa voittoon sekä kurkon osakilpailuvoittajien arvostettuun joukkoon. Vielä rusettina kakun päälle lopussa nähtiin tyylipuhdas pummi maaliin, kun Hutterin vetämä letka riipaisi muutaman sata metriä vinoon ja takaa vanhat ketut Taanila & Oikarinen hoiteli palkintosijat kotiin.

Ens viikolla jatketaan. T: Tuukka & Lauri


3 kommenttia.

Esa kommentoi 07.10.2022, 09:51:46
Kiitos hienosta kurkomaastosta ja radasta!
Toi 3drerun ei tunnu oikein toimivan. Lataisin reitin mutta ei onnistu edes rekisteröinti kun ei lähetä sähköpostia salasanasta jne. Kahlattu kaikki spammikansiot yms.
SE kommentoi 06.10.2022, 20:31:04
Hieno maasto, rata ja keli. Tällä kertaa meni vain gps viihteen puolelle oma suoritus, mutta ei mieltä laskenut. Tästä onkin sitten vain yksi suunta...
Jari kommentoi 06.10.2022, 19:23:36
Jopas oli paikoin vauhdikas maasto, kiitos järjestäjille. Kiemuroita voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-16944201&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.