TikkaKurko tikattu

Tulokset, väliajat, kurkojen GPS-seuranta, kurkojen rerun, kartat, muiden rerun, kuvia by Touho

Tikka tikkaa tarkasti- oli aikanaan erään Tikkakosken tehtaiden  tuotteen mainoslause – nyt Kurkossa tikattiin tarkasti ja kovaa- Kurkojen voittaja Perrinin Mathieu paineli kansainvälistä 5:39 min / km vauhtia, vaikka penkkaakin ja puskaakin matkalle mahtui. Tiukka oli voitosta vääntö- Syrjäläisen veljekset Topi ja Arttu taistelivat aivan loppumetreille saakka voitosta. Liekö voitto ratkennut vasta juoksuhaudan vyörytyksessä.

Voittajista yllättäen toiseksi kovinta km-vauhtia tarjosi helpon elämän voittaja Ekonojan Kasper - huimaa 7.09 km vauhti pudotti muut kyydistä, vaikka hyvin Lahden Eeti ja Honkasen Mari vastasivatkin.

Gupeissa tuore Suomen mestari Kettusen Heikki piti pintansa myös hyvällä km vauhdilla ( 7.46 ) Tereza Janosikovan ja Aholan Jannen tarjotessa aivan loppumetreille saakka tiukan vastuksen.

Super G :n oli päässyt livahtamaan Noposen Pekka – Pekka säästeli sarjavalinnalla voimiaan SM pitkille ja huusi jo kaukaa ennen maalia , ettei ole sarjan oikea voittaja- Oikean voiton vei Hjeltin Tuomas ennen Pannulan Anssia sekä nopeinta daamia Kovasen Saaraa.

Uusi Kurko maasto, kartta ja hieno syyskeli tarjosi hyvät puitteet Kurkoiluun , joka houkutteli 1. Tikkakurkoon mukavat 123 osanottajaa.

Terän järjestely porukka kiittelee kaikkia osanottajia mukavahenkisestä iltapuhteesta ja erikois kiitokset Ilmavoimille, joka mahdollisti tapahtuman alueellaan.

Muuten, mikä se tuote oli, jonka kehuttiin tikkaavan tarkasti?

Kurkojen kärki Topi & Mathieu


8 kommenttia.

Juke kommentoi 17.10.2022, 16:40:02
Kurko-osallistujille tiedoksi, että lähdössä/maalissa ei ole järjestäjällä mitään mahdollisuuksia merkitä ketään osallistujaa muuksi kuin hyväksytyksi/hylätyksi. Pistelaskua varten tarvitaan juurikin oma ilmoitus vaikka tällä kanavalla, jos on pistetaulukkoon päätynyt väärään laariin.
Jos halutaan että homma olisi selvä jo ensimmäisten tulosten julkaisussa, niin sitten pitäisi järjestää ennakkoilmoittautumiset ja paljon lisäpuuhaa järjestäjille.
Eiköhän tehdä jatkossakin niin, että ollaan hyvällä mielellä liikkeellä ja oikaistaan pistetaulukoita jälkikäteen, jos tarvetta on.
Jaska kommentoi 17.10.2022, 15:02:55
Tarkasti tikkasi ompelukone. Ei ihan semmoinen kuin Libyaan suomalaisten rakentaman ompelukonetehtaan tuotteet.
Meiillä oli 60-luvulla moinen laite kotona
T kommentoi 17.10.2022, 11:36:49
Maasto oli/on kyllä priimaa. Mukavan juostavaa, paikotellen yllättävän miellyttävää rämpimistä. Kartan ja maaston yhteys hyvinkin välitön. Ja parkkipaikkakin kohdallaan, hyvien liikenneyhteyksien varrella asfalttitietä melkein perille asti. Toivottavasti löytyy paletista jatkossakin.
kurko kommentoi 14.10.2022, 17:24:31
Pisteitä hieman päivitetty. Kannattaa tosiaan jättää kommenttia, jos huomaatte virheitä niin päivitetään.
AnssiP kommentoi 14.10.2022, 14:03:39
Ilmoitin maalissa, että juoksen sarjan ulkopuolella. Valitettavasti pisteet kuitenkin minulle tilitettiin. Eiköhän tämä asia kohta saada ylläpidon puolesta korjattua.
Tuntematon kommentoi 14.10.2022, 08:08:56
Olisi varmaan hyvä ilmoittaa viimeistään maalissa, jos ikä ei riitä kyseisen sarjaan, jonka radan kiersi. Silloin ei sotkisi sitten
noita pistetaulukoita. Kyllähän noita yhteispisteitäkin varmaan katsotaan...
Touho & reinolainen ? kommentoi 13.10.2022, 19:27:31
https://vaajte.kuvat.fi/kuvat/Tikka-kurko+2022/ vapaasti c) Touho Häkkinen merkinnällä 🌞
Jari kommentoi 13.10.2022, 18:27:15
Kiitoksia Terän porukalle järjestelyistä. Reittejä voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-16944911&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.