YleisönPyynnöstäKurko pyydetty

Tuloksetväliajatgubberadan GPS-seurantaonline-tuloksetkartat.

Kurkokansa vaelsi jälleen kerran sankoin joukoin etsimään rasteja pimeistä, märistä ja kohtuullisen vaativista Taka-Keljon metsistä. Voittajatkin löydettiin eikä ketään tarvinnut lopulta lähteä etsimään pimeästä metsästä. Muistetaanpa kuitenkin jatkossa ilmoittautua maalissa vaikka mieli tekisikin lähteä suoraan kotiin lämmittelemään kulkematta uloskirjauksen kautta.

Ensimmäisenä yöstä ilmestyi Suunnan nuorisokaartin edustaja ja Helpon Elämän voittaja Eeti Lahti ja seuraavana pari minuuttia myöhemmin kokeneemman kaartin ja Gubbesarjan ykkönen Vesa Klemettinen, joka jätti nassikkasarjalaisten kärjen Tommi Sivillin ja Vilho Hietalan pummaamaan dalmatialaismetsään ja jonka GPS-seurannasta poimittua viivaa yhdellä tiukimmista väleistä voimme kaikki hetkeksi pysähtyä ihailemaan:

Muissa sarjoissa Harri Mehto ei antanut varalampun häiritä vaan pokkasi SuperGubbe-sarjan ensimmäisen palkinnon vaikkakin lainsuojaton Saana Sivill olikin varsinaisesti radan nopein.

Kurkosarjassa taas tarjoiltiin pitkiä putkia ja hajontaa vain ykkösellä ja dalmatialaismetsässä mutta niin se joukko vaan hajosi tälläkin menetelmällä. Ehkä seuraavalla kerralla voisi tarjota hajontaa vain ykkösellä tai pelkkää putkea? Voittajana joka tapauksessa radalta selvisi Mathieu Perrin, joka pitkässä kirissä nujersi Pauli Leinosen.

Kurkottarissa kokemus oli lopulta valttia kun Rantasten yöspesialistisuvusta Maaret vei voiton Miia Niittysen ja Liisa Peltosen kartoittaessa useammankin rastin ympäristön ehkä kartoittajaakin huolellisemmin, toivottavasti sieltä ei löytynyt kovin paljoa kartalta puuttuvia kohteita...

Järjestäjät kiittävät osallistujia ja jäävät tutkimaan Taka-Keljon metsiä josko ensi vuodeksikin löytyisi vielä uusia alueita kurkoiluun. Näihin kurko-organisaattorin kuviin ja YleisönPyynnöstäKurkon tunnelmiin,


3 kommenttia.

Tuomo kommentoi 29.10.2022, 14:01:46
Vesan GPS-viivan (todellakin viivan!) lisäksi on muuten pikkuisen hieno kuva Ossista!!!
Rami kommentoi 29.10.2022, 13:42:09
Käväisinpä kiertämässä gubberadan näin päivänvalossa kun en torstaina mukaan ehtinyt (jaksanut...). Torstai-illan gps-kiemurat seuranneena oli hauska taas pohtia yösuunnistuksen ja päiväsuunnistuksen eroja. Nyt olisikin oiva mahdollisuus moiseen myös torstai-iltana mukana olleilla ja ehkä muutaman virheenkin tehneillä. Kurkosarjaa kiertää varmaan useitakin vielä melko kokemattomia yösuunnistajia. Sama rata valoisalla havainnollistaa eroavaisuuksia mukavasti ja pistää ehkä miettimään tarpeita reivata vähän yösuunnistustekniikkaakin. Rasteilla on tosiaan kuitunauhat, kuten Teemu totesikin. Suosittelen!
HuldioTeemu kommentoi 29.10.2022, 10:04:49
Rastiliput on nyt haettu pois mutta jätin rasteille punakeltaisen kuitunauhan jos joku haluaa vielä käydä jälkikurkoilemassa vähän paremmalla ja valoisammalla kelillä.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.