AntiKurkon ennakot

Kurko -- AntiKurko. Suurenergiafysiikan viimeisimpien teorioiden mukaan kun kurko ja antikurko törmäävät syntyy alkuräjähdystäkin suurempi jysäys. Perimätiedon mukaan sen sijaan kurkon ja antikurkon kohdatessä pimeässä keskisuomalaisessa metsässä kuuluu vaimea tussahdus ja muutama keltaisen kelmeä halogeenilampun himmeä valokeila sinkoaa holtittomasti ympäriinsä.

Etkot

Pöpen vuotuiset yömestaruudet ratkottiin viime perjantaina perinteisin menoin:

Vaativan suunnistuksen jälkeen lämpimät löylyt- ryyditettynä viimevuoden Kurko tuotoilla hankïtussa paljussa löllyttelyyn, jossa samalla pidettiin AntiKurko järjestelytoimikunnan kokous, nopeasti todettiin, että pidetään kisa jo hyväksi todetulla vanhalla kaavalla. Kokouksen jälkeen siirryttiin nauttimaan makoisaa kaalisoppaa  jäätelön - vattukiisselin kera, odotellen kisan tulosten julkistusta: ties monennenko kerran  perinteitä kunnioittaen Seppo voitti jälleen arvostetun mestaruuden. Onnea !

Asiaan.

Järjestelytoimikunnan päätökset:

Anti Kurkon motoksi valittiin -- Mieluummin laiha anti kuin suuri lupaus

Kisamaasto siis Pönttövuoren kupeella lymyilevä ANTInvuori; hienoa kuusikkokangasta ,nopeaa kangasmetsää sekä laakeita vaudikkaita avokallio osuuksia. Tosin topparoikka saattanut nävertää miljardeja vuosia vanhan peruskallion reikiä täyteen. Rastit kuin keskisuomessa -- valkoisella kartalla, nyt ei pääse keskieuroopan tapaan etsimään puskarasteja. Kartta on uunituore, muttei ehkä minkään liiton kuvausohjeen mukainen siis taattua kurkolaatua.

– ai niin se lupaus... rastien vienti, ratojen teko ja kartan viilaus - kunhan sade loppuu…

Opastus alkaa, Anti-kisakeskus

Siirtyminen lähtöön noin klo 17.55, lähtöön 500 m

Matkat ja kartat

- Kurko 6,5 km 1:10000
- Gupet 5 km 1:7500
- Superit 3,5 km 1:7500
- Helppoelämä 1,8 km 1:7500 ( heijastimet )

Kartat valmiiksi muoveissa. GPS-seurantaa tarjolla tällä kertaa Kurkoradalla.

Tervetuloa kokemaan AntiKurko ja katsomaan teorian ja käytännön eroa.

T: Pöpen pojat

PS.

Vuoden 2022 Kurko on ylittänyt nyt puolenvälin joten on taas aika muistuttaa kaikkia kurkoilijoita siitä, että tämäkin homma nojaa vapaaehtoisiin järjestäjiin. Kurko on yksi helpoimmista suunnistus tapahtumista järjestää -- tarvitaan maasto, kartta ja radat. Ole siis Kurko ja päätä nyt osallistua ensivuoden järjestelyihin. Tee kartta, toimi ratametsurina tai ole muuten mukana ainakin kerran. Eniten Kurko kaipaa innokkaita organisaattoreita koordinoimaan sarjan, ole tosi Kurko


2 kommenttia.

Anti mestari kommentoi 02.11.2022, 10:27:37
Enankosta poiketen Gupeilla kartta 1: 10 000
T kommentoi 31.10.2022, 12:54:34
Toimiiko ePassi maksuna tällä kertaa kuten parilla aiemmalla kerralla nottei tarvitse käteistä kantaa?

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.