Pääyhteistyökumppanit

YITMetsähallitusValmet
YITTerveystalo urheiluklinikkaKariteam
YITJyväskylä


Yhteistyökumppanit

CanonAirbus Defence and SpaceElomatic
NordeaAlströmAlkio-opisto
Retkeilyvarusteet - PartioaittaVisit JyväskyläFinlandia marathon
Hotelli AlbaJyväskylän yliopistoVapo
LaatumaaRiihivuoriMuurame
JAMK

Pääyhteistyökumppanit:

YIT

Olemme mukana sponsoroimassa suunnistuksen SM-kilpailuja 2014. Klikkaa ja tykkää YIT Koti Jyväskylä!           

Olet myös tervetullut kahvikupposen ääreen toimistollemme! Tutustu uusiin YIT Koteihin Jyväskylässä.

Metsähallitus

Metsähallitus nähdään yhtenä pääyhteistyökumppaneista tulevissa suunnistuksen Suomen mestaruuskilpailuissa syksyllä 2014. Metsähallitus ja Laatumaa suunnistavat nuorten tukena! Suunnista sinäkin tykkäämään Facebook/Tulevaisuuden huiput.

Jyväskylä

Noin 135 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet.

Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Valmet                                                                                                    

Terveystalo                                                                                                    

Kari ei PEFC metsässä eksy!

Kirjapaino Kari/Kariteam on vetreä jyväskyläläinen perheyritys, joka toimii painoviestintä-, toimistotarvike- ja kiinteistöaloilla työllistäen yli 50 ammattilaista. Saat Karista kaiken toimistoon.  Tule verkkokauppa asiakkaaksemme ja hae tunnukset osoitteesta kariteam.fi. 

  Kari ja Suunta Jyväskylä ovat tehneet pitkän taipaleen tuloksellista yhteistyötä; metsässä ei ole eksytty, rastit ovat löytyneet ja vauhtia on ollut kovaa. Näin myös jatkossa. Painon  PEFC merkintä takaa, että painopaperi tulee suunnistajien arvostamista kestävästi ja vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Kari se vaan painaa ja Suunta se vaan suunnistaa!

Yhteistyökumppanit:

Hotelli Alba

Hotelli Alba on ollut pitkäaikainen Suunta Jyväskylän kumppani. Nyt yhteistyötä on laajennettu, ja Hotelli Alba on myös suunnistajien majoittaja! 

Lisätietoja Hotelli Alban tarjoamista kisaetuuksista lähempänä.  Pysy kuulolla!

 

Muurame                                                                                                                              

Finlandia Marathon

Pitkän matkan SM-kisojen jälkeen seuraava rasti on Rantaraitilla 13.9. juostava Finlandia Marathon.

 

Ahlström                                                                                                        

 

Elomatic                                                                                                                   

Jyväskylän yliopisto

Löydä uusi suunta elämällesi osoitteesta itjkl.fi!

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta tarjoaa monipuolista IT-alan opetusta kahdesta eri pääaineesta ja useista eri suuntautumisvaihtoehdoista. Valitse tietojärjestelmätiede ja valmistut kauppatieteen maisteriksi tai hae tietotekniikkaan ja kasvat filosofian maisteriksi!

 

 

 

Vapo                                                                                                  

 

Alkio-opisto

Suunnista majoittumaan Alkio-opistolle. Katso Alkio-opiston majoitustarjoukset majoitus-sivulta.                                                           

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Opiskelijoita meillä on yli 8500 ja henkilöstöä noin 700. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä.

Nordea

Nordea on vahva eurooppalainen pankki, joka luo arvoa asiakkailleen ja omistajilleen. Olemme tunnettuja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoihimme kuuluvat erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen, täysi luottamus henkilöstöömme sekä toimiminen yhtenä Nordean joukkueena nordea.fi

Canon

Canon Business Center Jyväskylä on kumppani niille, jotka tähtäävät huippusuoritukseen. Palvelemme yritysasiakkaita digitaaliseen toimintatapaan siirtymisessä, informaation hallinnassa, taloushallinnossa, tulostuksenhallinnassa ja ammattitulostusratkaisuissa. Tutustu ja tykkää facebook.com/CanonJyvaskyla

Riihivuori

Riihivuorella kaikki palvelut ovat vuoren päällä – näköalapaikalla ja kuitenkin aivan luonnon keskellä Päijänteen sylissä, ysitien varrella keskellä Suomea. Caravanalue  palvelee matkailijoita ympäri vuoden aivan ravintolan, Aploodi-teatterin ja laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Uudistetut tilat ja tasokkaat palvelut takaavat matkailijan onnistuneen loman ystävällisen palvelun siivittämänä.

Riihivuoren luonnonläheinen ja rauhallinen ympäristö on suosittu etenkin lapsiperheiden ja varttuneempien aikuisten keskuudessa. Riihivuoren ympäristö tarjoaa upeat ulkoilumaastot ja henkeäsalpaavan huikeat maisemat kaikenikäiselle matkailijalle. Riihivuoressa riittää vapaa-ajan tekemistä vauvasta vaariin,  laskettelukeskuksen riemuista aina frisbee golfiin ja kesäteatterielämyksiin. Lue lisää riihivuori.fi

Cassadian Finland Oy

Cassidian Finland Oy on osa Airbus Defence and Space –liiketoimintayksikköä ja toimitamme ja integroimme TETRA, 112-hätäkeskus-, raja- ja ilmavalvonta sekä puolustusjärjestelmät.  www.airbusdefenceandspace.com

Jälleenmyyjä Suomessa: VIRVE Tuotteet ja Palvelut Oy  www.virve.com

Yhteistyökumppaniksi?

Haluatko näkyvyyttä kansainvälisessä suunnistustapahtumassa?

Vuoden parhaaksi urheiluseuraksi valittu Suunta Jyväskylä tarjoaa yhteistyökumppanuutta syyskuussa järjestettäviin kansainvälisiin SM-kisoihin. Tartu tilaisuuteen nyt ja löydä uusi suunta markkinointiisi kanssamme!