Pääyhteistyökumppanit

YITMetsähallitusValmet
YITJyväskyläTerveystalo urheiluklinikka
YITKariteam


Yhteistyökumppanit

AlströmNordeaRiihivuori
JAMKAirbus Defence and SpaceVapo
Alkio-opistoJyväskylän yliopistoCanon
LaatumaaRetkeilyvarusteet - PartioaittaFinlandia marathon
Visit JyväskyläMuurameHotelli Alba
Elomatic

SM-Pitkä R1 2014 Kilpailukutsu

Suunnistuksen SM-Pitkä R1, World Ranking Event

Jyväskylän Muuratsalossa 6.-7.9.2014

 

Sisällysluettelo:
 

 

Säännöt: Kilpailussa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton sääntöjä (SSL), Suunnistuksen SM-kilpailujen erikoisohjeita  ja järjestäjien antamia ohjeita.

Leimaustapa: Emit-leimaus.

Sarjat: H21, H20, H18, H17, H16, H15 ja D21, D20, D18, D17, D16, D15. Kilpailu on maailmanrankikilpailu (WRE) sarjoissa H21 ja D21. WRE-kilpailuun osallistuminen edellyttää osallistumista myös karsintaan.  SM-kilpailun osanottajan tulee kilpailuvuonna täyttää vähintään 15 vuotta. B-finaaliin voi osallistua suoraan lukuun ottamatta sarjoja H21 ja D21.

Osanottomaksut: Osanottomaksu karsintaan ja finaaliin on 32,50 € ja vain B-finaaliin 22,80 €. Osanottomaksut on maksettava IRMA-järjestelmän kautta.

Ilmoittautumiset: SSL:n IRMA-palvelua käyttäen. Ilmoittautumisten on oltava perillä viimeistään 28.8.2014 klo 24. Ulkomaalaiset, joilla IRMA-tunnukset, ilmoittautuvat sitä kautta. Jos ulkomaalaisella ei ole IRMA-tunnusta, niin ilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen WRE@suuntajyvaskyla.fi. Ilmoittautumisessa pitää olla mukana kilpailijan Emit–numero. Mikäli Emit -numeroa ei ole ilmoitettu, järjestäjä varaa Emit-kortin ja perii siitä 5 €. Ilmoittautumiset kaikkiin sarjoihin tehdään Irmassa karsintakilpailun kautta. Ei jälki-ilmoittautumisia. Ilmoittautumiset suoraan B-finaaliin tehdään sähköpostiosoitteeseen bfinal@suuntajyvaskyla.fi.

IOF ID: WRE-suunnistajien on lisättävä IOF ID -ilmoittautumiseen.

Ilmoittautumisten tarkistus: Kilpailijan tulee tarkistaa ilmoittautumisen perille tulo ja oikeellisuus IRMApalvelusta. 

Kuntorastit: Kilpailukeskuksessa myös Kuntorastit, 8€, lauantaina ja sunnuntaina.

Opastus: alkaa Muuramesta Jyväskylä-Tampere tien (VT 9) ja Muurame-Säynätsalo- tien (tie n:o 6090) risteyksestä. Opasteet ovat paikoillaan la 6.9.2014 klo 07:00 alkaen.

Kilpailukeskus: matkaa opastuksen alusta on n. 9 km. Navigaattoriosoite Saaritie 2, 40900 Jyväskylä.

Paikoitus: Kilpailijoiden ja yleisön P-paikan osoite on Koulutie 12, 40900.  Matkaa opastuksen alusta on n. 7,5 km. Pysäköintimaksu 5€/viikonloppu maksetaan käteisellä pysäköintipaikalle saavuttaessa. Navigaattoriosoite Koulutie 12, 40900 Jyväskylä. Kävelymatkaa P- alueelta kilpailukeskukseen on 1,6-1,9 km. Kilpailukeskuksessa ja kilpailujen pysäköintipaikoilla ei saa yöpyä.

Kartta: Mittakaava 1:15 000, käyräväli 5 m, tekijänä Timo Sivill. Kuusivärinen offset-painatus 8/2014. Kartan koko karsintakilpailussa A4 ja finaalissa A3. Kartat ovat muovikotelossa.

Maasto:  Päijänteen seudun metsäistä vuorimaastoa, jossa näkyvyys ja kulkukelpoisuus vaihtelevat suuresti.  Runsaasti kallioisia mäkialueita ja paikoin kivisiä rinteitä. Mäkien välissä risteilee muutamia metsäautoteitä ja polkuja. Korkeuserot ovat enimmillään 110 m. Peltoalueita ei ole. Kilpailualue on julistettu kilpailu- ja harjoituskieltoon, jonka aluerajaus löytyy Suunnistusliiton karttarekisteristä.

GPS-seuranta: Finaalissa sarjoissa H21 ja D 21.

Piikkareiden käyttö: Kielletty.

Tulokset: Kisajärjestäjien nettisivuilla.

Lähdöt: Karsinnoissa lauantaina 6.9 ensimmäisen lähtö klo 11.00, matkaa lähtöön 1,8 km, (lähtökynnykselle 0,5km, kynnys suljetaan klo 11.30).

Sunnuntaina 7.9 B-finaalit klo 9.00, matkaa lähtöön 2,5 km. A- finaalin ensimmäinen lähtö 11.00, matkaa 2,5 km (lähtökynnykselle 2,5 km, kynnys suljetaan klo 11.30).

Majoitus: Kts järjestäjien SM-sivut.

Muksula: Kilpailukeskuksessa on Muksula Muuratsalon päiväkodin tiloissa ja piha-alueella. Alaikäraja kaksi vuotta. Ei maksua.

Harjoituspaketit: S-JKL tarjoaa mahdollisuutta valmistautua kilpailuun harjoittelemalla tyyppimaastoissa. Harjoituskarttojen tilaustiedot järjestäjien SM-2014 nettisivuilta.

Toimihenkilöt: 

Kilpailunjohtaja: Hannu Korhonen, hannu.korhonen(at)valmet.com,  040 5724 538

Ratamestarit: Raimo Itkonen, raimo.itkonen(at)metsa.fi, 040 5835802

Vesa Klemettinen, vesa.klemettinen(at)pp.inet.fi, 0400 790 805

IOF:n valvoja:    Jaakko Lajunen, jaakko.lajunen(at)pp.inet.net, 0400 142222

Valvoja: Jarmo Puttonen, Jake.Puttonen(at)gmail.com, 040 5169 928

Ratavalvoja: Tuomo Marttinen, tuomo.marttinen(at)pp2.inet.fi, 0500 833 164

Tiedotus ja viestintä: Tapani Huovila, tapani.huovila(at)gmail.com, 050 329 6167

 

Tervetuloa!

Suunta Jyväskylä


WRE-HUOMAUTUS

World Ranking tunnukset

IOF on ottanut käyttöön uudet World Ranking tunnukset kaikille suunnistajille, jotka osallistuvat WRE-tapahtumiin. Urheilijoidenpitää ilmoittautuessaan tapahtumaan antaa tämä tunnus. Tunnukset löytyvät osoitteesta:http://iofranking.osport.ee/iofranking/Athletes

Jos urheilijalla ei vielä ole omaa WR ID -tunnusta, se on haettava mahdollisimman pian lähettämällä lomake: IOF Athlete ID request template IOF:lle osoitteeseen: new_AthleteID@orienteering.org

Tarkista omat tietosi

Uusi IOF: n World Ranking -järjestelmä käyttää vain latinalaisia ​​kirjaimia A: sta Z:aan. Tarkista, että omat tietosi ovat oikein: etu- ja sukunimi, syntymävuosi ja kansallisuus. Jos löydät virheitä, ilmoita niistächanges_AthleteData@orienteering.org. Ilmoittaessasi kerro täydellinen syntymäaika (päivä, kuukausi, vuosi).

 

World Ranking IDs

The IOF has introduced new World Ranking IDs for all athletes taking part in World Ranking Events. The athletes need to give their World Ranking IDs when entering to the event. The IDs can be found here:http://iofranking.osport.ee/iofranking/Athletes

If you do not have a WR ID yet, please apply for one as soon as possible by sending this form: IOF Athlete ID request template to the address: new_AthleteID@orienteering.org

Check your own data

The new IOF World Ranking system only uses the Latin alphabet from a to z. It is very important for all runners to check that the information about them is correct. Please check the following: spelling of your first and last name, birth year, and nationality. If you find any mistakes, please report them to changes_AthleteData@orienteering.org. When reporting, please let us know your complete birth date (day, month, year).