KurkoCupin juhlakausi taputeltu, toivotaanko jatkoa?

Näinhän siinä kävi, että 25. KurkoCup-kausikin saatiin viimein päätökseen. Voittopokaalit ovat saaneet kaiverruksensa ja yrittävät etsiä uudet haltijansa. Tärkeintähän on kuitenkin rehti kilpailu. Cupin keskuskomitea on varsin ilahtunut ratamestareiden ja muiden järjestäjien innokkuudesta ja taidosta luoda kisaajille erityyppisiä ja monella tavalla haastavia pimeitä elämyksiä. Jokainen kurkoilija pääsi tänä syksynä ainakin muutaman kerran itselleen täysin uuteen maastoon; miten tuollaisia helmiä onkaan pidetty piilossa sorkkaeläimiltä ja saatu säästettyä hyvää arvostaville yön kuninkaallisille?

Suurin kiitos kuuluu kuitenkin itse kurkoilijoille. Nämä itseään säästämättömät yöeläimet taikoivat keskisuomalaisiin metsiin tänä syksynä 1061 erilaista taideteosta ratamestareiden antamiin kehyksiin. Joillekin eivät kuulemma kehykset edes riittäneet. Näistä performansseista on julkisuudessa vain harvoja hyvin viitteellisiä tallenteita, ja tulkinnat teoksista ovat vähintään yhtä moninaiset kuin taiteilijat itsekin. Kuitenkin, kuten jokainen kurkoilija tietää: mikään ei voita omaa henkilökohtaista Kurko-kokemusta.

Näistä kokemuksista olisikin mukava kuulla, kuten myös siitä millaisia kokemuksia haluttaisiin jatkossa. Onko KurkoCup kehittynyt oikeaan suuntaan? Onko ratojen suunnitteluperiaatteita muutettava? Ovatko kartat liian hyviä? Onko tapahtumien konsepti kohdillaan? Kaivataanko lisää sisävessoja? Keskuskomitea yrittää kerrankin kurkistaa norsunluutornistaan alas ja kuunnella kansaa. Kirjoita mieleenpainuvimmat Kurko-muistosi ja kehittämisehdotuksesi kommenttina tähän juttuun tai KurkoCupin Facebook-sivuille. Tiedä vaikka joku nauraisi jutuille joulun pyhinä tai tuleva politbyroo ottaisi onkeensa.

Kyselyn tulokset


5 kommenttia.

Tuntematon kommentoi 27.08.2019, 16:11:16
Onkohan 2019 kurkot taas torstaisin ja joko saa laittaa lampun laturiin?
Ehkä ex gubbeilija kommentoi 01.01.2019, 19:40:43
Eipä ole nyky hajonnoilla paljon letkoja metsässä näkynyt. Mukavaa on ollut odottaa torstai iltaa että pääsee tylkavereiden kanssa metsään ja spekuloimaan ykkösen ja kakkosen pummeja. Minulle kelpaa nykyinen formaatti oikein hyvin. Superin osanottaja sääntöjä voisi jyry hieman tarkentaa, kun ei ole vielä varmuutta että miten äijän käy. Tarkempia perusteluita voi käydä lukemassa https://kesayokangasalla2019.blogspot.com/?m=1

P.s. hassua että turvakoodi oli Lääkäri... , mistä se tiesi että tätä toipilaana sairaalassa kirjoittelen ;D
Matti Valta kommentoi 31.12.2018, 08:28:00
Hei!

Kiitokset järjestäjille ja vastuuhenkilöille syksyn hienoista Kurkoista. Omasta puolestani toivon myös jatkoa syksyllä 2019.

Vastaukset kysymyksiin:

1.) Tapahtuman järjestäminen joko torstai tai keskiviikko
2.) Mielellään yksi Kurko ennen SM-yötä

Muutamia kommentteja:

1.) Olisiko mahdollista saada ensi syksyn tarjontaan ns. Retro-Kurko? Nykykurkot alkavat olla sinänsä laadukkaita (uudet kartat, normaalihajonnat jne.). Voisi olla piristävää saada palautettua muistiin entisajan klassikkokurkoja.
2.) Edellisin kommentoijan kanssa olen samaa mieltä pistelaskun tarkistamisesta SuperGuppesarjan osalta eli max. 30 p. jne.

Hyvää Uutta Vuotta!

Matti V.
Seppo R. kommentoi 28.12.2018, 16:03:18
Ensi vuoden loppupuoli on pilalla, ellei pimeä liikuttaja houkuttele metsän synkeään syliin . Eli laitan cuppiin tykkäyksiä monta peräkkäin. Pistelaskusysteemikin alkaa olla kohdallaan edellisten muurosten jälkeen eli pyritään joka sarjassa siihen max. pisteet ovat n. 5...10 pistettä yli arvioidun osanottajmäärän, jolloin tulee mahdollisimman vähän yksipisteisiä suorituksia ( eli erottelu toimii myös loppupäässä). Ehkä sen vuoksi voisi harkita supereihin max. 30 pistettä jne.
Toivottavasti kurko-cup jatkuu ja seuraava rajapyykki 30v. ....
T. kurko-friikki
jare kommentoi 25.12.2018, 15:13:50
Hei
Tämä on parasta yö harjoittelua, kun hajonnat purevat. Ehkä pidemmät rastivälit
vaikeuttaisivat vielä tehtävää, vaikeutta tarvitaan.
Iso KIITOS järjestäjille.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.