Loppu lähestyy, voittotaistelu käy kuumana

KossuKurkosta päästään nauttimaan poikkeuksellisesti jo itsenäisyyspäivän aattona keskiviikkona. Älkäähän missatko näitä pirskeitä!

Kauden toiseksi viimeiseen koitokseen lähdetään kihelmöivistä pistetilanteista. Viimevuotinen gubbe-voittaja Jones Kahelin siirrettiin tälle kaudelle takaisin värittämään kurkosarjaa, ja hyvin on ukko huutoon vastannut johtaen kokonaiskisaa neljän pisteen erolla ennen kiertopalkinnon haltijaa Toni Saarta. Nyt rupeaa Jonekselta tippumaan heikompia pisteitä jo pois, joten Tonilla sekä takana kärkkyvillä Vesa Taanilalla ja Arttu Syrjäläisellä on etsikkoaikansa.

Gubbe-kannu näyttää tänä vuonna olevan Heikki Kettusen ja Surkeen järjestelyhommissa tasoitusta antaneen Vesa Klemettisen kauppa. Jos nämä rupeavat lopussa tupeloimaan, voi Surkeen voittaja Jaakko Penttinen vielä lyödä kapuloita nastareihin.

Kurkottarien taistelu käydään kannunhaltija Tuulia Vibergin ja kaikista kisoista pisteitä keränneen Kati Korhosen välillä. Supergubbe -sarjasta taas on muodostunut Seppojen Särkkä ja Rantapuska kaksintaistelu.

Tiukkaa taistoa taas tiedossa. KossuKurkokin on parasta nautittuna sisältä päin.


2 kommenttia.

Marko K. kommentoi 05.12.2018, 12:54:26
Heippa!
Voisin hypätä johonkin piikkipyöräkyytiin, jos mahtuu!

Marko K., kitkamies
0443700049
Tuntematon kommentoi 05.12.2018, 07:45:56
Kimppakyytiä KossuKurkoon Mattilanniemestä Agoran parkkipaikalta klo 17.10.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.