RelaKurko juostu

Tulokset, väliajat, kuvia.

Kartat: kaikki, kurko, gubbe, supergubbe, helppoelämä

RelaKurkossa eroteltiin ratamestarin odotusten mukaisesti jyvät akanoista. Jo etukäteenkin pelottavan paha kakkosrasti Kurkoilla ja Gubeilla osoittautui ehkäpä vieläkin vaativammaksi kuin mitä etukäteen osasi edes toivoa. Osa vietti rinteessä pitkiäkin aikoja ja osa ei edes koskaan takarinteessä sijainnutta parimetristä sammaleista kiveä löytänyt. Lisäksi kun maasto tarjosi alkuun lähes pari kilometriä luonnonmukaista esterataa niin maalissa saatujen kommenttien perusteella vaatimustasoa ei enää välttämättä tarvitse nostaa. Yritetään muistaa.

Kurkoissa kolmen kärki hoiti homman kohteliaasti sulassa sovussa ilman tiukkaa loppukiritaistelua JNC-organisaattori Arttu Syrjäläisen viedessä täyden pistepotin. Ja jos HeinäKurkossa ihmeteltiin Gubbesarjan voittomarginaalia, niin Jussi Hietala laittoi vielä muutaman minuutin paremmaksi voittaen Gubet täysin suvereeniin ja häikäisevään tyyliin lähes kahdeksalla minuutilla. Ja tähänkin suoritukseen mahtui muutaman minuutin virheet.

SuperGubet juoksutettiin Kurkosarjan tapaan Tikkamäen huipulle saakka ja nopeimmin sieltä alas löysi Seppo Rantapuska. Helpossa Elämässäkin saatiin kurkokauden pistetilit auki Janne Kahelinin viedessä voiton.

Relatiimi kiittää taas kaikkia osallistujia. Opetelkaahan suunnistamaan seuraavaan RelaKurkoon mennessä, vähintään yhtä vaativia maastoja riittää kyllä Isolahdessa kartoitettavaksi tulevillekin vuosille.

Suvereeni Gubbe


5 kommenttia.

RelaTeemu kommentoi 05.10.2018, 07:53:28
Jep, katsellaan löytyykö sukkaa kun haen viikonloppuna rastit pois.
Matti JRV kommentoi 05.10.2018, 07:38:47
Kiitokset hienosta setistä. Toive ratamestareille. Unohdin parkkipaikalle n. 50 m kisakeskuksesta ylämäen suuntaan, yhden märän kelin suunistusukan. Löytyisikö (väri musta, Seal Skin)? Voi tuoda seuraavaan Kurkoon, jos löytyy.
RelaTeemu kommentoi 05.10.2018, 07:24:46
Kiitos kehuista. Muutaman reitin ja väliaikojen perusteella näyttää olleen mukavasti haastetta, eikä kukaan vieläkään vetänyt maalissa turpaan, joten napsun verran voidaan vielä tiukentaa :) Etukäteen arvelin että 59 ja 148 on ne kaikkein hauskimmat rastit ja melkoisia kiemuroita on näille rasteille tehtykin.
Rami kommentoi 04.10.2018, 20:16:06
Kiitoksia ratamestarille, oli tiukkaa yösuunnistusta. Ja oli hienoa huomata, että Veera tuotti mukavasti lahopuuta suojelualueellemme :).
Jari kommentoi 04.10.2018, 19:58:06
Kiitokset Gubbe kakkosrastista, sielä niitä ankanpoikasia vilisti oikein urakalla, myös allekirjoittanut :) Kaikki rastit kartta löytyy http://3drerun.worldofo.com/index.php?id=-518237&type=info Kalibrointi ei ole ihan täydellinen joka kohdassa, mutta kelvannee.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.