Tiikurko palaa KurkoCupin ohjelmistoon 6 vuoden ja 15 päivän odotuksen jälkeen.

Edellisen Sippulanniemen Kurkoilun jälkeen alueen kartta on täysin uudistettu Timo Joensuun toimesta ja maastoa vielä paranneltu viimeisen vuoden aikana KurkoCupia silmällä pitäen parantamalla näkyvyyttä puustoa harventaen.

Tällä kertaa Kurkocup yhdistää soten sekä aktiivimallin nurjat puolet ja mahdollistaa Gubeille ja Kurkoille valinnanvapauden omasta sarjasta vielä suorituksen aikana. Kurkokartalla on siis 5km alkulenkki, josta jatketaan maalin kautta saman kartan nurkasta löytyvälle 1,5km loppulenkille ja hyväksytyn suorituksen Gubberadalle saa pelkän alkulenkin kiertämällä. Kurkotulokseen vaaditaan leimat myös loppulenkiltä. Kukaan ei tätä kuitenkaan ymmärrä lähtöpaikalla ääneenhuudeltavista ohjeista joten lukaise edellinen lause vielä uudelleen.

Kulkukelpoisuus maastossa on vaihtelevan hyvä ja sitä helpottaa entisestään runsas pururata- ja polkuverkosto. Alueen metsät rajautuvat asutukseen ja golfkenttiin. Tonttimailla ja karttaan kielletyksi alueeksi merkityillä golfväylillä liikkuminen suorituksen aikana on ehdottomasti kielletty.

Kurkokeskus on JyväsGolfin parkkipaikalla

Perille opastaa myös jokunen rastilippu Keljonlahdentien liikenneympyrästä.

Lähtö tapahtuu klo 18. Saavuthan paikalle ajoissa.

Matkat ovat lämpimän syksyn myötä keväisen lyhyet ja hajontamenetelmä tullee taas aiheuttamaan parranpärinää ja selittelyä maalissa.

Kurkot 6,5km 1:10000

Gubet 5km 1:10000

SuperGupet 3,5km 1:7500

Helppo Elämä 2,7km (ei hajontaa) 1:7500

Kartta on A4-koossa. Varaathan mukaasi oman karttamuovin. Rasteilla on emitit ja heijastimet.


0 kommenttia.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.