Loppu lähestyy - vain nautintoa jäljellä

Tämän vuoden Kurkocupin finaali - Nautintokurko palailee juurille, nimittäin legendaarisen Kanavuoren juurelle, tarjotakseen maksimaalisen viimeisen nautinnon tämän vuoden Kurkokiertueella. Keski-Suomen huimat maastot ja oivat radat ovat syksyn aikana tulleet jo nautiskelluiksi, siispä juuri nyt kannattaa saapua viimeiseen nautiskeluun torstaina 13.12 klo 18 Kanavuoren varikolle, osoitteeseen Varikkotie 153. 40800 Vaajakoski

Opastus alkaa 9- tieltä n. 1km Kanavuoresta Kuopioon päin. Pysäköinti kilpailukeskuksessa.

Kanavuoressa ei nautiskella ensimmäistä kertaa - lukuisat ovat ne koulujen ja yhteisöjen kevätretket lämpimille kalliorinteille ihastelemaan auringonlaskua- siellä se luonto on nautiskeluja opettanut smile.

On siellä Terän pojatkin nautiskelleet Terän kuuluisan testiradan tiimoilla- samaa rataa on juostu perimätiedon mukaan jo vuodesta 1981 saakka - parhaat- eikun vanhimmat ovat juosseet sen jopa joka vuosi... ajat ovat kadonneet tahi ovat miesmuistin varassa. Fakta onneksi löytyy: Jani Lakasen aikaa saa käydä vapaasti kokeilemassa, Pasi Ikonen pääsi aikanaan lähelle- kaarteli tokavikalle sen verran, että ei Janin aikaan ihan yltänyt.

Aloitteleva kartantekijä ja ratamestari ehti laatia kartan ja viedä jopa rastit maastoon juuri ja juuri ennen lumituiskua, siispä speksit kohdillaan; raikas pakkanen ja neitseellinen umpihanki odottaa...

Maastosta ja radoista  sen verran, että Kurkoon perinteisesti kuuluvat pusikot, hakkuut kynnettyine maapohjineen ja hakkuujätteeet puuttuvat kokonaan. Talviolosuhteiden saavuttua on joitakin rasteja on viety maastossa vähän alaspäin ja joitakin vastaavasti jouduttu viemään ylemmäs- kuitenkin niin, että medium+ radat odottavat.

Radat, matkat ja mittakaavat;

Kurkot - 5,3  km - 1:7500 - A4

Gupet - 4,6  km - 1:7500 - A4

Superit - 3,3  km - 1:5000 - A3

Helppo elämä 2,2 km - 1:5000 - A3

Kartat muovikoteloissa ämpäreissä.

Lähtöön siirtyminen klo 18.00 - matkaa lähtöön n. 400m.

Maaliintulon jälkeen on odotettavissa ennennäkemätön mussutus. Poikkeukselliseen mussutukseen antanee aihetta kisan lisäksi myös nautinnon maksimoiseksi järjestäjien järjestämä jouluyllätys - 100  ensinmäistä maaliin tullutta saavat - eivät ämpäreitä- vaan Pandan samana päivänä valmistamaa nautinnollista, maukasta lakua. Nam.

Kilpailun jälkeen jaetaan sarjojen voittajille arvokkaat kiertopalkinnot.

Kilpailukeskuksen palveluja täydentää myös Suunnistajan kauppa - huippu joulutarjouksineen!!

Tervetuloa nautiskeluun!!


0 kommenttia.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.