JNCKurko

Tapahtuman ajankohta:

07.​11.​2019 (2 kommenttia)

JNCKurko juostu

Tulokset, väliajat. Kurkojen GPS-seuranta ja rerun, kaikki kartat, online-tulokset.

Iso kiitos kaikille osallistujille! -Arttu & KP


03.​11.​2019 (2 kommenttia)

JNC-Kurko Kylmänorossa

HUOM! JNC-Kurkosta on luvassa GPS-seurantaa! Seurannassa 10kpl tiukan valintaseulan läpäissyttä Kurkoa. Linkki seurantaan ilmestyy näille sivuille lähdön hetkellä eli tasan klo 18:10. Seurattavat:

  • Samuel Heinonen
  • Jouni Kahelin
  • Teemu Karjalainen
  • Lasse Kautto
  • Tuomo Lahtinen
  • Pauli Leinonen
  • Aki Saari
  • Toni Saari
  • Topi Syrjäläinen
  • Marko Tölli

Sprinttisuunnistustapahtumista tunnettu JNC, eli Jyväskylä Night Challenge innostui järjestämään tänä syksynä myös yhden KurkoCupin osakilpailun- 11 sprinttisuunnistapahtumassa kun ei itsessään ollut tarpeeksi tekemistä järjestäjille. Siispä punainen JNC-Mazda suuntaa 7.11. Kylmänoroon. Huolimatta siitä että maasto sijaitsee aivan keskustan kupeessa, on suunnistajille tarjolla erittäin haastava ja monipuolinen suunnistusmaasto, eikä kyseessä ole sprinttisuunnistuskilpailu, mistä meidät perinteisesti tunnetaan. Tarjolla on perinteistä Jyväskyläläistä bambumetsää, Ylistön rinteen koskematonta korpea, sekä Kylmänoron todella jyrkkäpiirteinen avokalliomäki. Suuret korkeuserot tekevät maastosta varsin fyysisen, mutta useat ulkoilutiet ja pienemmät polut ovat jouduttamassa matkantekoa. Radoista paljastettakoon sen verran, että pisimmillä radoilla on tarjolla ehkä tämänvuotisen Kurkokauden haastavin yksittäinen pitkä reitinvalintaväli. Rastivälissä on ehkä jopa potentiaalia World of O-sivuston Route to Christmas -joulukalenteriin? Kurkopäivälle on luvassa maltillista parin asteen pakkasta, mutta Kylmänoro ei jätä taatusti ketään kylmäksi.

Matkat: Kurko 5,1km, Gubbe 4,4km, SGubbe 3,1km ja Helppoelämä 2,1km

Kartan on tehnyt Tommi Hakuli 06/2019 ja kartta on ensiluokkainen. Käytössä on 1:5000 mittakaava ja se on A3 kokoinen lukuunottamatta Helppoa Elämää, jonka kartta on 1:4000 ja A4. Kartat ovat valmiiksi muoveissa. Rasteilla on rastilippu, heijastinnauhaa, sekä emit-leimaisin.

Kilpailukeskuksesta löydätte Jyväskylä Night Challengesta tutun punaisen Mazdan, josta käsin hoituu ilmoittautumiset ja tulospalvelu. Kilpailukeskuksesta on matkaa lähtöpaikalle 700m, jonne siirrytään johdetusti 18:00 ja yhteislähtö tapahtuu 18:10. Kilpailupaikalle ei ole opastusta, eikä paikalle ole pysäköinninohjausta.
Kilpailukeskuksen osoite: Ohjelmakaari 24

-Arttu & KP