KortSuKurko

Tapahtuman ajankohta:

14.​11.​2019 (4 kommenttia)

KortSuKurko käytetty

Tulokset, väliajat, GPS-seuranta, seurattavien rerunkartat, online-tulokset

KortSuKurko on käytetty, sidottu solmuun ja heitetty roskiin. Jotkut saattavat pistää tapahtuman muistiin ja jotkut jopa laittaa tuloksen näytille. Tapoja on monia ja KortSu ei tuomitse ketään. KortSu jakaa rakkautta.

Synkkä ja sumuinen Kypärämäki antoi parastaan tapahtumailtana. 121 urhoollista ja suojautunutta kurkoilijaa valtasi maastoalueen ja osa pyöritteli hyvää GPS-viihdettä katsojille. Koska ilma oli yhtä sumeinen kuin jo taakse jäänyt NSM-kisojen sunnuntaiaamu, oli paras taktiikka vetää tappituntumalla. Toivottavasti osallistujilla oli muistissa ennakossa esille tuotu tarve omista tarvikkeista. Ainakin, jos tuntuma oli hyvinkin veljellinen.

Urheilullisesti ilta oli onnistunut. Loppusuoran jääpinta vielä kruunasi nautinnon muutaman nousumetrin jälkeen. Kurkoissa ensimmäisenä maalileimaukseen rouhi Tuomo Lahtinen. Gubeissa pääasiassa samoja uria kulkenut ja Kurkoista hyödyn ottanut Heikki Kettunen suorastaan murskasi muut ehtiessään maaliin yli viisi minuuttia ennen muita. SuperGubbe-radalla kovalla loppuvedon jälkeen kärjessä leimasi Janne Kahelin. HelponElämän keulapaikan ansaitsi Julia Korhonen.

Joku voisi kysyä, että olikohan KortSun tarina tähdenlento tämän syksyn ilotulituksen jälkeen. Suorana lainauksena eräästä WhatsApp-keskustelusta: "Tää NSM ja KortSu kurko on vasta alkusoittoa". KortSu's back. Back again.

Kaikille osallistujille suuret kiitokset ja erityisesti Suunta-Jyväskylälle GPS-laitteiden lainaamisesta! Ensi syksynä KortSuKurko palaa suurempana ja parempana takaisin!

Pitäkää huolta toisistanne,
Arska, Jylli & KP


10.​11.​2019 (1 kommenttia)

KortsuKurko

Kotona Kurkoa seuraavilla jälleen viihdettä tarjolla! Linkki seurantaan ilmestyy lähdön hetkellä. Tällä kertaa seurannassa myös Kurkottaria:

Elli Peltomäki
Noora Hyyrynen
Kati Korhonen
Anna Kotkajuuri
Vieda Lusa
 
Topi Syrjäläinen
Toni Saari
Samuel Heinonen
Pauli Leinonen
Jouni Kahelin
 
GPS-möllykät haettavissa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a f***ing big television. Choose your friends. Choose JNC and banquet and wondering who the f**k you are on a Wednesday morning. Choose sitting in the Rentukka watching poor students stuffing cheap studentfood into their mouths. Choose condoms. Choose KurkoCup and running in the forest in the middle of the night. Choose studying in Jyväskylä. Choose Kortepohjan Suunnistajat.

Olut on maltaista, humalista ja vedestä käyttämällä valmistettu alkoholipitoinen mallasjuoma. Olut on maailman vanhin ja suosituin alkoholijuoma (Wikipedia). "En öl till..." hörisi KortSulainen helmikuisessa virkistysillassa. Saman illan lopputuloksena kotiin retkeillessä mieleen juolahti tapa, millä KortSu voisi tehdä infernaalisen hienolla tavalla paluun Keski-Suomalaisen suunnistuksen tietoisuuteen. Järjestetään KurkoCupin osakilpailu.

Alkoholijuoma eli väkijuoma on etanolia sisältävä juoma. Alkoholijuomien etanoli toimii päihteenä, jolla on keskushermostoa lamaava vaikutus (Wikipedia). Vaikutus oli toimiva ja jälkitilojen seurauksena KortSulaiset kuluttivatkin seuraavat viikot ja kuukaudet ahkerasti Laajavuoren ja Haukanniemen polkuja silmissään menestys opiskelijasuunnistajien kauden kohokohdassa eli NSM:ssä. Kansainväliset kisat ja mahdolliset arvokisamitalit saivat urheilijat jättämään paheet pois, kun panoksena oli KortSun nostaminen jälleen kaikkien huulille. Yksi KortSun edustaja kävi Norjassakin kisailemassa MM-kilpailuissa. Oi KortSu on.

Turussa järjestetty NSM oli ja meni, tuloksena Jyväskylään kannettiin mukaan yhdeksän mitalia. Jaossa niitä oli 15, joten tyrmäys oli kova. KortSu osoitti kuuluvansa suunnistuskerhojen aateliin. Tässä kohdassa on hyvä kohta kiittää yhteiskumppaniamme Kaalimato.com:ia. Elämä on nautinnollisempaa. KortSu on niin ihanaa.

Megaforce tai Mega Force (lyh. MF) on alankomaalaisen Agatraden valmistama energiajuoma (Wikipedia). Juoma on hyvin suosittu KortSuKurkon järjestäjien keskuudessa. Turun kisojen jälkeen nautitut muutamat piristävät juomat siivittivät järjestäjät koejuoksemaan ja pohtimaan ratoja. Kommentti: "Onneks ei tarvi ite juosta" on hyvä kuvaus tulevasta. Radat ovat siis vähintään Kurko -statuksen arvoiset. Make and spread love.

Jos elämässä joskus tulee olla asiallinen, niin nyt on se hetki. Kartta on Timo Joensuun käsialaa tältä vuodelta. Maastoalue on pieni, joten muistakaa tarkistaa rastien kiertojärjestys. Karttoihin ei ole mahtunut rastimääritteitä, mutta rastikoodi on rastiympyrän vierellä. Pyrkikää olemaan asiallisia, jos kohtaatte lamppujen vilinää ihmetteleviä ulkopuolisia. Kurkot, sekä Gubet pääsevät nauttimaan 5,3km pituisesta radasta, kun SuperGubeilla on 3,5km ja HelppollaElämällä 1,8km. Kartat on muoveissa. Omat ehkäisyvälineet. Paikoitus autoille Killerin liikuntapaikkojen läheisyydessä osoitteessa Sykeraitti 1. Tulospalvelu ja ilmoittautuminen täällä. Lähtöön siirtyminen (300m) klo 18, joten yhteislähtö noin klo 18:05.

Rakkautta jakaen,
Jylli & Arska, KortSu