HeinäKurko 2020

Kesäolympialaiset 2020. Jalkapallon miesten EM-lopputurnaus 2020. MM-ralli 2020. Suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut 2020. HeinäKurko 2020. Mikä ei kuulu joukkoon?

Aivan oikein. MM-ralli 2020. Se järjestettiin, toisin kuin kaikki muut urheilun suurkilpailut, jotka jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin. Aiemmat HeinäKurkot (2016 ja 2018) ovat saavuttaneet Giro Di Lombardian kaltaisen kulttiaseman eräänlaisina syysklassikkoina. Siksi viime syksy oli monelle Kurkoilijalle synkkää aikaa, kun kahden vuoden odottamisen jälkeen selvisi, että kasvava HeinäKurkokiima ei saavuta kliimaksiaan enää sinä syksynä. TaivasKurko tarjosi onneksi sen verran helpotusta Heinosniemen kivikko-heinikkojen ja hirvikärpästen kaipuuseen, että synkimmistä ajatuksista päästiin eroon.

Syyskuun lopulla tieto Heinä-Kurkon järjestämisestä tänä vuonna levisi suuren yleisön tietoon ja tunnelma oli tuolloin melko… no katsokaa itse videolta!

Heinä-Kurko 2020 ei tarjoa mitään uutta. Sama Kurkokeskus. Sama kartta. Samaa kivikkoa ja heinikkoa. Ainiin, osa rastipisteistäkin on samoja kuin aiemmilla kerroilla. Radat ovat vaativat. Tiedän, mitä ajattelette: miksi taas Kurkoa Heinosniemessä? Olisihan sitä mukavampiakin maastoja. Eikö pimeässä kivikkorinteessä könyäminen ole sitä paitsi vaarallista? Pitäisi varmaan jäädä kotiin perheen luokse viettämään iltaa TV:n ääreen, eikä lähteä kylmään märkään metsään. Niin, niin te ajattelette. Ja tulette silti. Nähdään torstaina.

Radat:
Kurko 7,0 km, 1:10000, A4
Gubbe 5,2 km, 1:7500, A3
SuperGubbe 3,5 km, 1:7500, A4
Helppo Elämä 2,2 km, 1:7500, A4

Rasteilla liput ja emitit, heijastimia ei tietenkään. Koodit painettu rastinumeron viereen. Omat karttamuovit mukaan, gubet huomioikaa kartan koko. Lähtöpaikalle lähdetään siirtymään kello 18:30. Tienvarsipysäköinti täällä, ajo Maatiantien kautta. Tie kulkee pihapiirin läpi, ajakaa hiljaa.


0 kommenttia.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.