KylmäKurko loitsittu

Kartat, tulokset, väliajat, kuvia


Jämsän äijät olivat taikoneet lähdön alamäkeen, kartat muoviin ja rullalle. Alussa annettiin ohjeet, virnuiltiin Hutterin illan istujaisista ja kiellettiin nimenomaa katsomasta karttaa. Kartta oli jopa teipattu rullalle, mutta se ei innokasta kurkokansaa estänyt kurkkimasta rataa. Järjestäjät saivat jopa kuvamateriaalia tästä suuresta rikkomuksesta. "ei näitä enää pidättele mikään, kartat on jo levällään" huusi toinen äijä. No, mitä sitä enää tätä laumaa pidättelemään. Porukka matkaan ja kurkoloitsuja luomaan. Jokainen omalla tyylillään. 
 
Järjestäjiltä oli sammunut yksi leimasin, joten tästä pahoittelut niille, jotka hakkasivat vilkkuemittiä leimasimeen kauemmin kuin 5 sekuntia. Radoilta en ottanut rastia 136 pois, joten se näkyy siellä tyhjänä. 
 
Kurkoille oli taiottu 6,9 km rata Juurikkamäen rinteelle. Alkumatkasta oli tarjolla viestihajontaa ja pitkän välin jälkeen tuplasalmiakit. Kurkoissa kovinta vauhtia piti jälleen Syrjäläisen Topi, joka radan loppuosalla nykäisi eron Mikko Eerolaan. Miesten välinen ero oli maalissa yli 4 min, joten Topi sai läpsytellä loppuradan ylhäisessä yksinäisyydessä. Kolmanneksi kiiruhti Hutter Petterson, Toivakan lahja suunnistukselle. Nykyinen Lahden mies jäi kärkimiehestä 5,5 min. 
 
Gubberadalla käytiin puolestaan järjestävän seuran välistä kamppailua, kun nuoruus haastoi seuran ykkösnaista tosissaan. Piikkipaikan vei Merja, joka tokaisi maalissa "hitto kun Aapo juoksee kovaa". Kakkoseksi taipui 14-vuotias Aapo Virkajärvi vain 13 sekuntia Merjan perässä. Kolmannen bodiumpaikan nappasi Teemu Karjalainen, joka veitsen terävästi taikoi omat hajonnat ennen Jones Kahelinia.
 
Super Gubeissa nopein oikea "SG" oli Seppo Rantapuska ennen Särkän Seppoa. Juurikkamäki taipui näiden herrojen käsittelyssä ja liput halkaistiin kovalla ammattitaidolla. Rantapuska oli reilut pari minuuttia nohevampi ennen Särkkää, joten kokonaiskisan voiton metsästys jatkuu tulevissa Kurko-cupeissa. 
 
Jämsän velhot kiittää ja loitsut on taas loihdittu. Ensi vuonna tarjoillaan pitkää siivua SM-Epitkän merkeissä 15.10.2022.

7 kommenttia.

Jari kommentoi 13.11.2021, 10:44:40
GPS jälki kartalle, kartta käteen ja otsalamppu päähän ja eikun silmälaseja etsimään. Siellähän ne kuusen juurella kiilteli aamukasteessa 2-3 rastin välillä, heti polun ylityksen jälkeen. Täten vapautetaan JRV etsintä tiimi haastavasta hommasta ;) Pitänee lähteä lottoamaan tällä tuurilla :D
SG kommentoi 12.11.2021, 14:17:44
olivat järjestäjät taikoneet suunnistuksen riemua torstai-illaksi!
maasto, kartta ja radat huippulaatua haastavine reitinvalintoineen ja rastipisteineen,
kiitokset tapahtuman taikureille!
Jari kommentoi 12.11.2021, 09:38:18
Harza L näyttäs näkyvän tuo sun käppyrä hienosti, muista ruksia kartta myös
Harza L kommentoi 12.11.2021, 06:25:54
Jari, onko jotain tapahtunut, kun lataan omat seikkailuni, niin karttaa ei tule mukana?
Tulospalvelu kommentoi 12.11.2021, 05:24:12
Järjestäjiltä hyytyi yksi leimasin, jonka vuoksi kaikille annettiin maalissa hyväksytty suoritus. Tämä sen takia, kun ensiksi kaikille maaliin tulijoille tulospalvelu näyttää hylättyä suoritusta hyytyneen leimasimen takia. Leimat käytiin kisan jälkeen tarkemmin läpi ja sen vuoksi suoritus on voitu hylätä vaikka maalissa olen sanonut hyväksytty.
Sauli kommentoi 11.11.2021, 22:49:19
Maalissa hyväksytty suoritus ja kaikki leimat löytyi. Tuloksissa hylätty puuttuvan leiman vuoksi. Mihin se leima hukkui tulosten laskennassa?
Jari kommentoi 11.11.2021, 20:04:12
Kiitoksia mukavasta iltapuhteesta JRV:n edustajille.
Reittejä voi latailla http://3drerun.worldofo.com/?id=-16888424&type=info
Ja jos joku sattuu löytämään silmälasit Gubbe 2 radan rastiväliltä 1-4 niin tämä gubbe olisi iki onnellinen. Kertoo paljon keskittymisestä, kun vasta 5 rastille tiellä juostessa huomasin että lasit puuttuu päästä.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.