HallaKurko paleltu

Kartat, tulokset, väliajat, kuvia


Taulumäen kirkossa kajahti eilen klo 18.00 Franz Gruberin Silent Night (saksaksi "Stille Nacht, heilige Nacht") Schildtin lukion musiikkilinjan orkesterin esittämänä. Kylmät väreet riipivät allekirjoittaneen ja monen muunkin selkäpiitä - hyvällä tavalla. Elävä musiikki lähes täydellisessä akustiikassa vei ajatukset hetkeksi pois arjesta ja jopa talvisesta Kurkocupista. Pahalaisen yläraajavamman leikkauksesta toipuminen on estänyt osallistumiseni tämän kauden hauskuuteen. Paikan päällä seuraaminen tuntui vieläkin liian kivuliaalta ajatukselta! Tästä kuitenkin noustaan kuin se kuuluisa peni... eiku Fenix-lintu tuhkasta! Ens kauel, niiku sanotaan!
 
Sarjajohtajat loistivat poissaolollaan finaalikurkoa edeltävässä kisassa (poislukien Lainsuojattomat). Liekö varman päälle pelaamista? Kilpailu saatiin kuitenkin aikaiseksi 87 osallistujan voimin. 
 
Pakkanen puri HallaKurkossa ehkä hajontaakin tehokkaammin. Puskaradion mukaan jollakin oli varpaat vaihtaneet väriä, joka kertoo kyllä kovasta tahtotilasta vielä kauden kalkkiviivoilla! Toivottavasti pahemmalta säästytään ja leikki jatkuu. 
Toki muuan kokematon Tero (MM-mitalisti, Jukolan voittaja, suunnistusvalmentaja ym.) ei löytänyt kiireessä omalle hajonnalle ja hankki rehellisen hylsyn kurkosarjassa.
Sen sijaan Eerolan Mikko jätti muut selvällä marginaalilla ja vankisti otettaan cupin kolmannesta sijasta. 
 
Gubet vei Jaakko Penttinen niin ikään selvällä erolla. Gubbesarjan kokonaistilanne näyttääkin jo liiankin selvältä. 
Kurkottarissa ahnain oli Marttiina Joensuu, jolla on vielä kaikki mahdollisuudet nousta kilpailusarjan voittoon. 
 
Supergubbe-sarjaa dominoi Seppo Rantapuska, joka on kiinni myös kokonaiskisan hopeassa. 
Junnuissa Suunnistuslukion lupaus, Aleksi Jutila, oli nopein ja taisteli itselleen mahdollisuudet cupin hopeaan, jos finaalissa vielä nassahtaa!
 
Uusi sarja "Lainsuojattomat" näyttää ilmestyneen iloksemme kokonaistuloksiin. Jos muissa sarjoissa finaali tulee olemaan melko yllätyksetön, niin tässä gategoriassa voittoon on avaimet vielä viidellä kurkoilijalla! 
 
Jotain leimausjuttuja pakkasesta johtuen taisi olla, mutta niistä on lienee turha enää valittaa. Tästä jutustakaan on turha syytellä, kun en ollut edes paikalla. Erityiskiitos kaikille fyysisesti paikalle vaivaantuneille talkoolaisille! Ne kuuluisat "Jokut" tämänkin hauskanpidon ponnisteluillaan mahdollistavat!
 
Lycka till ja finaalin asti!

4 kommenttia.

Laiton kommentoi 03.12.2021, 15:12:57
Erinomaiset kinkerit oli. Tietysti siihen vaikuttaa että jostain syystä vaatetus osui kerrankin nappiin (tuplasukat, kypärämyssy). Ei lumi eikä pakkanen varsinaisesti häirinnyt. Maastohan on yllättävänkin priimaa, ja lähellä kaupunkia pienellä siirtymällä, eikä jostain syystä edes monet kerrat nähtyä. Ja se parkkikin oli paras mahdollinen, asfalttiparkista valojen alta suoraan metsään. Kartalla paljon tavaraa, mutta varsinkin yöllä toimii oikein hyvin ainakin omalle vauhdille. Mallisuoritus järjestelijöiltä, tekisi mieli lisätä että näitä lisää mutta rehellisyyden nimissä en kyllä itsekään äkkiseltään tiedä mistä löytyisi yhtä priima kohde näin läheltä kirkkopuistoa.
SG-addikti kommentoi 03.12.2021, 13:18:11
kyllä oli taas hienosti järjestelty kisa, kaikki toimi pakkaskelissä sujuvasti, ja kerrospukeutumisella pysyi lämpimänä, ensimmäisen rastin hajonnat toimivat niin hyvin, että jonot hävisivät kokonaan ja haastavat rastipisteet antoivat tyytyväisyyden tunnetta rastin löytyessä, kiitokset ratojen ja järjestelyiden uurastajille !
RataSMaster kommentoi 03.12.2021, 08:44:51
Kiitos kaikille rohkeille kurkolaisille, jotka uskaltautuivat enemmänkin "Pakkaskurkoon"! Toivottavasti varpaissa ja muissa kehonosissa on tunto tallella. Hallanukko oli heittäytynyt vallan hempeäksi ja valaissut yhden rastilipun lyhdyllä. Liekö kurkolaiset ees kiireessään sellaista huomanneet... Olihan tuonne polkuja hankeen syntynyt ja jäljistä näki että hajonnat oli tehneet tehtävänsä.
Jari kommentoi 02.12.2021, 18:43:26
Tässä viikon aikana säätiedotuksia seuranneena yritin viimeiseen asti keksiä tekosyitä olla lähtemättä tänä iltana metsään, liikaa lunta, liikaa pakkasta, hieman jäseniä särkee olisiko flunssa tulossa, töissäkin paleli. Kissan pierut vaatteet päälle, hieman extra sukkaa jalkaan, paksummat rukkaset käteen ja menoksi. Onneksi tuli lähettyä, siistiä oli ja hajonnatkin puri vallan mainiosti. Kiitos Vipan organisaatiolle mukavasta iltapuhteesta. Reittejä voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-16890841&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.