FinaaliKurko finaalissa

Tulokset, väliajat, kartat, kuvia

Kipakan pakkasen virkistämä FinaaliKurko ei tarjonnut yllätyksiä kärjen osalta. Kurkoissa kaikki tällä kaudella osallistumansa osakilpailut voittanut Topi Syrjäläinen jatkoi valitsemallaan tiellä. Selkeä voitto oli tyylikäs lopetus kaudelle, maalissa mies tyytyi vain toteamaan, että olisihan tuossa voinut juosta pitempäänkin, oli sen verran mukavaa. Voittajan takana oli tasaisempaa, mutta mukavasti näyttivät vanhat kunnon perhosetkin porukkaa hajottaneen, toki viestihajonnoilla ryyditettynä. Muut kärkisijat menivät Vinski Maliselle ja Antti Anttoselle. Kurkottarissa Mersu kruunasi voitokkaan kautensa finaalinkin ykkössijalla. Marttiina Joensuu taipui tosin vain puolella minuutilla.

Veteraanisarjoissa Gubbejen vikkelin oli Marko Tölli, joka gubberadan tiukassa loppukiritaistossa kukisti Mersun sekunnin marginaalilla. Gubbejen kakkoseksi sekuntikamppailussa taipui Jaakko Penttinen. Jussi Hietala oli kolmas. Yhteiskilpailun voiton jo aiemmin varmistanut Heikki Kettunen otti tällä kertaa hylsyn. SuperGupeissa voittoon kiristi yhteiskilpailunkin voittanut Seppo Särkkä, 11 sekunnin erolla Juha Toloseen. Myös Helpossa Elämässä nähtiin sujuvia suorituksia, nopein oli Anne Virtanen.

Pakkasta Killerin takametsissä uhmasi kaikkiaan 83 arktista gladiaattoria. Radat olivat olosuhteisiin sopeutettuja ja hieman lyhennettyjä, mikä tuntui herättävän valtaosassa tyytyväistä hyrinää. Kurko-organisaatio palkitsi finaaliin uskaltautuneita maalissa glögitarjoilulla ja lisää lämpöä sai liikuntakeskus Buugin tarjoamissa saunoissa.


6 kommenttia.

2022 kommentoi 12.09.2022, 19:28:12
Mitenkäs se tuota 2022, joko kohta taas mennään?!
SG-addikti kommentoi 12.12.2021, 22:32:54
samoilla kiitollisilla ajatuksilla SG-antin kanssa: järjestäjät olivat panneet itsensä likoon viemällä rastit paukkupakkasessa ja huipennuksena glögitarjoilut ! ykkösen hajonnat ja reisihajonta purivat omalla kohdalla hyvin siten , että yksin (jälkijunassa) tai parin samanvauhtisen kanssa sai taivaltaa ja rastipisteille piti suunnistaa tarkasti, maalissa pääsi vielä kelaamaan reitinvalinnat kärkimiesten kanssa,
torstai-illat ovat olleet vuoden loppupuolen parasta antia pimeän liikuttajan toimesta , joten järjestelyjoukoille kaunis kiitos !
Jari kommentoi 10.12.2021, 14:49:35
Reittejä voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-16891567&type=info. Toivottavasti palataan ensi vuonna samoissa merkeissä.
SG-Antti kommentoi 10.12.2021, 08:51:03
Kiitos kurko-organisaatiolle kurkoiluperinteen jatkamisesta sekä erityisen suuret kiitokset kaikille aktiiveille KurkoCup- järjestäjille uurastuksestanne. Ahkeria järjestäjiä ja innokkaita suunnistajia kun löytyy, niin hieno sarjakin toteutuu! Aplodit!
Haastetta riitti finaalissakin. Sopivan peitteinen maasto kätki rastit pidemmiltä tiirauksilta. Viereen piti päästä onnistuakseen. Alustavasti maaliin suunniteltu kunniakierros tulikin tehtyä pidennettynä (n. 5 min) jo ykkösrastilla (ks. ReRun sitten, jos..)) ja kurkojuna jätti hölmöilijän oman onnensa nojaan selviytymään yksin. Valitettavasti en ehtinyt tarjotusta saunasta nauttimaan mutta glögistä sentään!
Toivotaan perinteen jatkuvan ja tuottavan iloa ensi syksynäkin sekä kisajärjestäjille että suunnistajille.
Jari kommentoi 10.12.2021, 08:00:16
Kiitos kauden pätöksestä ja kaikista muistakin hienoista kokemuksista syksyn aikana. Kiva oli pitkästä aikaa perhosta pörrätä, vaikka lumipolku helpotti melkoisesti rastin löytymistä. Järjestelyt nousi aivan uudelle levelille lämpöisten pukuhuoneiden & saunojen & glögien kera. Tästä on kyllä hankala parantaa. Taitaa jatkossa olla kaikki kisat Buugin läheisyydessä ;)

Nyt on kyllä näin kauden päätteeksi onnellinen, mutta ehkä kuitenkin hieman Tommy Ekblom olo https://youtu.be/ceu5sJKeTfA?t=88 (mie oon niin väsynyt & mie en jaksa ;) )

Karttoja odotellessa
SE kommentoi 09.12.2021, 18:55:57
Nautinnollinen tunnelma lumisessa metsässä. Jopa niin hieno, että ei haitannut vaikka vähän pummasi ja matka piteni. :) Kiitollisin mielin voi päättää kauden tähän. Iso kiitos kaikille kauden mahdollistaneille ja erityisesti suurimmille vastuun kantajille.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.