KaruKurko karautettu

Tulokset, väliajat, kartat

Nimensä mukainen oli historiaan jäävä Karu-Kurkon koitos Haukanmaan rapsakoilla kallioilla.

Leppoisan lämmin lokakuun ilta houkutteli paikalla lähes ennätysosanoton- peräti 127 kurkoilijaa karautti maastoon. Järjestäjiä huolestutti tilastojen valmistuttua yllättävä seikka : peräti kolme kausikortin lunastanutta henkilöä ei ilmaantunut lähtöviivalle- mistä moinen lepsuilu?

Mukavan piristyksen ja sparrauksen kisaan toi Vöyrin suunnistuslukion yli kymmenen hengen joukkue , joka oli leireilemässä Jyväskylän seudulla tavoitteena ensisyksyn SM-keskimatka. Karukurkohan oli mitä mainioin esimerkki tyyppimaastosta ensi syksyä ajatellen.

Itse kisassa Kurko sarjassa Leinosen Pauli kuittasi voiton Sulkulan Ilarin kaarreltua viimeistä rastia ja Joneskin livahti samalla hopealle. Kurkojen vähyys selittynee SM-erikoispitkän toipumisprosessilla.

Gupeissa 60 osanottajan sarjan ennakkosuosikki Morseli Liuha kohtasi parempansa – Vöyrin Oscar Stenbacka kuittasi arvokkaan voiton ja näytti paikallisille urhoille kaapin paikan. Hienoa. Pronssille ylsi kaksikolle niukasti hävinnyt Kai Reiman.

Super Gupeissa oli myös mahtava osanottajajoukko- kartakin ehti hetkellisesti loppua- mutta onneksi niitä löytyi kaikille- 53 osanottajaa lähti tavoittelemaan himoittua osakilpailuvoittoa. Liekö koettu historiaa, kun Siiri Rasimus vei selkeän voiton ennen Kumaran Heikkiä ja Mikael Bäckiä – jälkeen jäivät taas paikalliset suuruudet.

Helpossa elämässä Liuhojen kunnian palautti Helena Liuha niukalla voitolla ennen Aleksi Jutilaa.

Nopsasti meni taas hieno suunnistusilta – kahta tuntia ei kulunut kun kartan ulkopuoleltakin vauhtia hakeneet löysivät perille hyväksytyn suorituksen tehneinä ja kisakoneisto oli jo kotimatkalla ja suunnitelamassa uusia kujeita.

Pöpen pojat Paavo, Pyry, Matti, Seppo ja Kaapro kiittävät ja kumartavat.


4 kommenttia.

Tsaari kommentoi 27.10.2019, 12:47:25
Kabinetissa on näköjään haluttu antaa Jonesille tasoitusta yhteiskisassa. Maalissa vielä huudettiin "Ookoota", mihin lie yksi leima kadonnut sen jälkeen? Leimattiin nääs Artun kanssa vitosella 6 ja 3 sekuntia ennen Jonesia (niinkuin tein muuten jokaikisellä muullakin rastilla;)
Pale kommentoi 26.10.2019, 11:13:13
Kiitokset järjestäjille! Kurkosarjan suunnasta tuleville ratamestareille toivetta kymppitonnin kartasta, niissä maastoissa joissa ei erityistä tarvetta 1:7500 mittakaavalle ole.
Kurko Orja kommentoi 25.10.2019, 15:33:43
Tulokset on lähetetty eteenpäin,
odotamme seuraavan portaan käsittelyä.

Kurko tulospalvelu of last resort
Aale Tynni kommentoi 25.10.2019, 14:13:08
Miss’ tulokset
miss’ rauha?

A. Tynni

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.