KortSuKurko käytetty

Tulokset, väliajat, GPS-seuranta, seurattavien rerunkartat, online-tulokset

KortSuKurko on käytetty, sidottu solmuun ja heitetty roskiin. Jotkut saattavat pistää tapahtuman muistiin ja jotkut jopa laittaa tuloksen näytille. Tapoja on monia ja KortSu ei tuomitse ketään. KortSu jakaa rakkautta.

Synkkä ja sumuinen Kypärämäki antoi parastaan tapahtumailtana. 121 urhoollista ja suojautunutta kurkoilijaa valtasi maastoalueen ja osa pyöritteli hyvää GPS-viihdettä katsojille. Koska ilma oli yhtä sumeinen kuin jo taakse jäänyt NSM-kisojen sunnuntaiaamu, oli paras taktiikka vetää tappituntumalla. Toivottavasti osallistujilla oli muistissa ennakossa esille tuotu tarve omista tarvikkeista. Ainakin, jos tuntuma oli hyvinkin veljellinen.

Urheilullisesti ilta oli onnistunut. Loppusuoran jääpinta vielä kruunasi nautinnon muutaman nousumetrin jälkeen. Kurkoissa ensimmäisenä maalileimaukseen rouhi Tuomo Lahtinen. Gubeissa pääasiassa samoja uria kulkenut ja Kurkoista hyödyn ottanut Heikki Kettunen suorastaan murskasi muut ehtiessään maaliin yli viisi minuuttia ennen muita. SuperGubbe-radalla kovalla loppuvedon jälkeen kärjessä leimasi Janne Kahelin. HelponElämän keulapaikan ansaitsi Julia Korhonen.

Joku voisi kysyä, että olikohan KortSun tarina tähdenlento tämän syksyn ilotulituksen jälkeen. Suorana lainauksena eräästä WhatsApp-keskustelusta: "Tää NSM ja KortSu kurko on vasta alkusoittoa". KortSu's back. Back again.

Kaikille osallistujille suuret kiitokset ja erityisesti Suunta-Jyväskylälle GPS-laitteiden lainaamisesta! Ensi syksynä KortSuKurko palaa suurempana ja parempana takaisin!

Pitäkää huolta toisistanne,
Arska, Jylli & KP


4 kommenttia.

Aloittelija kommentoi 15.11.2019, 10:06:08
Mukavasti sai yksin suunnistaa alun rynnistyksen jälkeen, porukka oli hienosti levällään pitkin mäkeä ja ilmassa oli suuren urheilijuhlan tuntua!
Rami kommentoi 15.11.2019, 06:11:06
Oli tosiaan hyvää ja vaativaakin suunnistusta. Ja hyvä esimerkki miten pienelläkin alueella saadaan homma nätisti hoidettua, ainakin kun on tarpeeksi edustava alue. Kaksi rataa sarjaa kohti on hiukan niukasti, kannattaisi ehkä harkita lisäksi viestihajontarasteja. Yksikin moinen hajontarasti pistäisi mukavasti letkoja hajalle, ainakin tuollaisessa maastossa.
Jari P kommentoi 14.11.2019, 21:08:05
Tuonne voi käydä raapustamassa reittejä http://3drerun.worldofo.com/?id=-632037&type=info .
Harrastelija kommentoi 14.11.2019, 19:14:47
Hyvät radat oli saatu pienelle alueelle. Iso kiitos järjestäjille! Porukka hajosi melko hyvin näinkin yksinkertaisilla hajonnoilla, kun oli tehty riittävän haastavat radat. Toisin on ollut monella muulla kerralla, kun on letkoissa juostu maaliin helpohkojen ratojen vuoksi. Tällaista herkkua lisää!

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.