HirsiKurko II

Tarjoaa korkeajännitystä ja lyhtyjen loisteessa tonttuilua.
 
HirsiKurko II tarjoaa näin joulun alla pikkujoulun tunnelmaa ennen finaalikurkoa. Tonttukaravaani kääntää kulkuaan kulttuurikaupungista kohti Korvatunturia eli pohjoista kohti, päätyen entisen emäpitäjän Laukaan helmaan. Temmellys paikaksi valikoitui Vehmasmäen alue Vihtavuoren länsipuolelta.
 
HirsiKurkon parlamentin jäsen(istö) otti haasteellisen työn purtavasti, koska edelliset kurkokisat ovat saaneet liiallista hehkutusta maastoista, kartoista, ratasuunnitteluista, haasteellisista pitkistä rataväleistä ja ties mistä ja vielä sekin että porukkaa on. Mikä ratkaisuksi, tätä piti lähteä miettimään ja kauas.

Tähän kaikkeen piti löytyä organisaatio, joka suunnittelisi kaiken muuksi. HirsiKurkon parlamentin ala- ja ylähuoneen tontut ottivat tämän haasteen kuitenkin liiallisella innolla vastaa ja homma karkasi lapasesta, rastit ja pihtileimasimet olivat metsässä kuusen oksilla jo vietynä ilman mitään ratasuunnitelmaa, radat suunniteltiin väärään maastoon ja ties mitä.

Tästä kaikesta sotkusta parlamentti suuttui ja keskeytti koko homman, pelkona oli sopimukseton tila eli vaarana oli tai on, että torstaina juostaisiin KOVA HirsiKurko II (samanlaista ongelmaa on kuulunut myös jostain saarivaltakunnasta). Parlamentti päätti estää tämän ja kutsua vastuulliseksi vetäjäksi tai oikeasti pakotti tonttu Morcelin pois Gubbe sarjasta, joka on tonttuillessaan päässyt Gubbe-sarjan kärkeen. Näin annettiin muille mahdollisuus saada vähän parempia pisteitä HirsiKurko II, näin joulun kunniaksi.

Pääsuunnittelija Morceli teki monia suunnitelmia ja koe juoksujen jälkeen radat on saatu hyväksyttävästi pakettiin eli HirsiKurko II on näin valmis ottamaan innokkaat tontut vastaan.

Alla raotetaan vähän ratamestarin ajatuksista radoista.

Maasto on kaikille tuttua, eikä siitä sen enempää hehkutusta.


...tästä mennään...

...ehkä 1. rasti...

...tästä maaliin...

ja vähän pimeitä kuvia….


...näitä ei pitäisi löytyä..

......??????.....

...rasti??...

...rastille menoa hajonnalla B...

Karttaa on vähän päivitelty vuosien mittaan, ainakin värikyniä käyttäen ja varsinkin tumman vihreä puukynä on pääsyt loppumaan, joten voimme todeta, että kartta on standardin mukainen, joten eksymisen pelkoa ei ole.

Radat ovat suuren tonttukirjan mukaiset Kurkot 6.3 km, Gubbet 5.2 km, Super Gubbet 3.7 km ja vain helppoelämää vajaa 1,9 km.
 
Kartta on jouduttu suojaamaan ilmastomuutoksen kylmyyden ja kosteuden takia, pussituksesta vastaa tontuista nuorimmat.
 
Kartta on A4, Kurkot 1:10 000 ja muut 1:7500
 
Lähtö olisi noin klo 18.05, jos löydetään K-piste. Matkaa olisi pienen siirtymisen verran ilmoittautumisesta.

Lähtö tapahtuu Abstrakti taideteoksen läheisyydestä.

Opastus alkaa Kuukanpääntie 860 kohdilta risteyksestä muuntaja-asemalle.

HirsiKurko II opastus alkaa.
 
Terve menoa HirsiKurkoon.


1 kommenttia.

admin kommentoi 28.11.2019, 12:14:37
HirsiKurko I:stä etsivät löytävät sen vuodelta 2010!
http://vaajakoskentera.com/kurkocup10/kk02tulos.html

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.