JälkilöylyKurko hikoiltu

Tulokset, väliajat, kartat.

Finaali on nyt suunnistettu ja aika märissä olosuhteissa. Suunnistajia näin kauden lopuksi oli mukavasti 77. Tunnelma oli siis kuin Jukolassa konsanaan, ja muutama hieno letkakin syntyi.

Kuten vähän epäiltiin, ratojen hajonnat purivat hyvin, vaikka uria metsään syntyikin. Vilinää ja vilskettä hajonta-alueella oli siinä määrin mukavasti, että joillakin keskittyminen itse suunnistamiseen otti koville. Ja olihan hajonta-alue haastava, sitä ei käy kieltäminen. Mutta kovat olivat jälleen kovia - hienoa suunnistamista.


5 kommenttia.

Jorma kommentoi 06.12.2019, 14:48:06
Täytyy Makepeacea ja Demseytä kiittää tuesta ja käytännön vinkeistä. Lähtö oli tarkoituksella viety laavulle - saatiin samalla hyvä alkuverkka. Itseäni jännitti eniten se, että olinko tiistaina rasteja vieressäni saanut kaikki rastit oikeille paikoille - ja olivathan ne. Luminen maisema nimittäin kätki maastomuotoja aika tehokkaasti.
Mutta kyllä edelleen parasta palautetta on metsästä tulevat hymyilevät suunnistajat. Ja teitä riitti - kiitos kaikille. Ensi kautta odotellessa hyvää Joulua kaikille.
Seppo R. kommentoi 06.12.2019, 14:43:39
Edellisen viestin piti alkaa ' KurkoCupin järjestäjille kiitos ja kumarrus....',
Järjestäjät uhraavat ennen kisaa runsaasti aikaa, nautinto tulee ehkä vasta kisapäivänä kurkoilijoiden kommenteista maalissa....
T. Seppo R.
Seppo R. kommentoi 06.12.2019, 14:26:38
KurkoCup on järjestäjille kiitos ja kumarrus nautinnollista suunnistuselämyksistä (ja mini-, makro- ja megapummien opeista tuleviin koitoksiin), taas oli 2019 monipuolinen kurko-ohjelma ja kauden päätös suunnistajan unelmaa, haastellisia pisteitä huippukartalla,
T. Seppo R.
Jari P kommentoi 06.12.2019, 12:36:27
Viimekauden loppu meni hieman mönkään synkissä filliksissä isoon leikkaukseen valmistautuessa, mutta onneksi suunnistus motivoi kuntouttamaan itsensä kuntoon kohti kauden päätavoitetta (kurkocup), mahtuihan siihen yksi pieni yösuunnistus tapahtuma Kangasalla Kesäkuussa välietappina. Vauhti ei ihan vielä entinen, mutta jospa se siitä vielä korjaantuu tai sitten SuperG kutsuu :). Iso kiitos järjestäjille hienosta maastosta ja ratamestarille siitä, että lähtö oli kodalta eikä kukkulan juurelta ;)

Reittejä voi piirellä http://3drerun.worldofo.com/?id=-634969&type=info
Rami kommentoi 05.12.2019, 18:51:20
Olipa hienoa yösuunnistusta, kiitos!

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.