S.AvutonKurko samoiltu

Kartat, Kurkojen GPS-seuranta ja rerun.

Tulokset, väliajat

Alkava syksyn sää näytti parastaan kun taivaanrannasta nouseva oranssinen kuu tervehti kurkoilijoita, kun ennätysmäärä ( 146 ) osanottajaa säntäsi kauden ensinmäiseen otatukseen. Tutut maastot eivät olleetkaan niin tuttuja kuin etukäteen oli kuviteltu. Kunnon kurkopummeja ja seikkailujakin saatiin aikaiseksi.

Ensinmäisena maalin säntäsi helponelämän Hämysen Petri- lyöden ennätystä hipoen lähes puolella seuraavat. Kaikki helpon elämän osanottajat selvittivät radan hienosti ja onnistuneesti.

Supereiden kovinta – hyvää 9 min / km vauhtia pitänyt Hietalan Nuutti päihitti yli 50 osanottaa reilun kahden minuutin erolla ennen Pölösen Väinöa ja Pitkäsen Jaria. 

Guppejen kahinoissa kärki viisikko kamppaili tiukasti loppuun saakka – voiton vei Heiskasen Ilkka ennen uutta Kurko kenraalia Klemettisen Veskua, Töllin Markoa, Saaren Peteä sekä Kettusen Heikkiä. Järjestät yllättänyt osanottajamäärä aiheutti lähdössä ongelmia kun kartat loppuivat , mutta onneksi kilpailijoiden joustavuuden ansiosta saatiin kaikille sovellettua hyvät radat Kurkoradoista .

Kurkojakin lähtöviivalle ilmaantui yllättävän suuri ja tasokaskin joukko, aina mm mitalisteista lähtien. Voittoon tarvittiin K-S;ssa harvinainen alle 6 min / vauhti, jolla Topi Syrjäläinen piti haastajat takanaan. Mikään ei siis viime kaudesta ole muuttunut. Muut mitalisijat ratkesivat vasta viimerasteilla hajontojen sekoittaessa joidenkin ajatukset .

Kurkokauden aloitus sujui kaiken kaikkiaan notkeasti- ongelmia aiheuttivat monien emittien hyytyminen- oliko syynä kylmä lähes nollakelin sää vai niiden ikä tahi pitkä käyttämättömyys.

Seuraaviin kurkoihin myös esimerkin aiheuttama ehdoton vaatimus; Muistakaa maalintulon jälkeen ehdottomasti purkaa emitti tulospalveluun, että vältytään turhilta etsinnöiltä; Samuli P. unohti tehdä sen ja onneksi hän itsekkin huomasi asian kotimatkalla ja ilmoitti järjestäjille mokanneensa - selviää tällä kertaa nuhteella.

Mukavaa oli myös uusien osanottajien mukaantulo, esimerkkinä Ristisen Ilkka, elämänsä eka suunnistuskisa Kurkossa- hienoa. 

Kiitokset jälleen mukavasta iltapuhteesta

terveisin 

-PöPen pojat-


5 kommenttia.

El Iitti kommentoi 08.10.2023, 17:37:17
Mun pisteen SuperGuppesarjasta, voi siirtää myös lainsuojattomiin....
Jaakko Lahti kommentoi 06.10.2023, 13:14:30
Kiitos Kaapro! Autolle tullessa olikin jostain syystä kevyt olo (nestehukka). Muuten vaan; Annoin kympin, sain taikaisin 2€. Tuki PÖPE:lle.
Jari kommentoi 06.10.2023, 06:30:22
Otetaan Jari P:ltä SuperG sarjasta pisteet pois ja annetaan ne niille kelle kuuluu, vaikka aika raihnasena tuolla linkutinkin. Samooin Sami K:lta pisteet pois SuperG sarjasta (Samin lupa saatu)
Jari kommentoi 05.10.2023, 20:39:45
Allekirjoittanut oli niin täpinöissään lainsuojattomana SuperG sarjassa, että unohti käynnistää sporttikellon, joten minun seikkailut jää mysteeriksi. Muut rohkeat voi latailla reittinsä http://3drerun.worldofo.com/?id=-17001224&type=info

Kiitoksia järjestäjille ainakin kivasta SuperG radasta ja kauden avauksesta.
kaapro kommentoi 05.10.2023, 18:44:30
maalialueelta puunoksalta löytyi tummanharmaa takki.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.