20.​09.​2023 (3 kommenttia)

KurkoCup polkaistaan käyntiin 5.10.

Se on kuulkaas niin, että 5.10. se taas alkaa. Tuo kaikkien yösuunnistussarjojen isä ja äiti, joka on jo yli 30 vuoden ajan juoksuttanut keskisuomalaisia ja kauempaakin tulleita yön kyöpeleitä ympäri maakunnan kivisimpiä kankaita ja parhaita ryteiköitä. Eikä häpeile tämänkään syksyn ja alkutalven kattaus. Tarjolla on sekä tutumpaa että uuttakin kohdetta, jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea. Kurkokaravaani kulkee laajalla säteellä ja rantautuu torstai-iltaisin ratkomaan monipuolisen ratamestarijoukon aivoituksia. Ratamestareitakin yöllisten askareiden virittelyt tuntuvat mukavasti kiinnostavan, mattijamaijamyöhäisille jouduttiin tarjoamaan eioota kalenterin täytyttyä. Kurko-organisaatio tietty kehrää moiselle kysynnälle...

Viime vuonna kurkoilijoita oli kaikkiaan 350, keskimäärin 121 per ilta. Pistetäänpä tänä vuonna paremmaksi. Eipä siis muuta kuin lamput lataukseen!


01.​09.​2023 (0 kommenttia)

Painajaiset palaavat?

Iltojen pimetessä huhut alkavat taas kiertää ja tuttu levottomuus valtaa mielen. Katse hakeutuu metsän reunaan, vilahtiko siellä jotain... Ensimmäiset syysmyrskyt vahvistavat oireita. Kahden ihmisen kohdatessa uskalletaan jo kysyä, "onko tietoa"?

Haluatko olla osa sitä kaikkea? Kylvää maastoon valko-oransseja riepuja mitä vaikeakulkuisempiin maastonkohtiin, viritellä pirullisia reittejä ja epätasaisia hajontoja ympäri keskistä Suomea valopäiden menoksi? Olla hetken nimi kaikkien huulilla? Ota järjestääksesi KurkoCup-osakisa, ilmoittaudu: vesa.aj.klemettinen[ät]gmail.com.