KertausKurko kerrattu

Tulokset, väliajat

Kartat, Gubberadan GPS-seuranta ja rerun.

Tuttu ja turvallinen Paasivuori houkutteli paikalle jälleen reilusti rastikansaa.

Kärkikurkot jäivät lämmittelemään tassujaan Halikkoviestiä varten joka näkyi kurkojen verkkaisessa vauhdissa. Kärkikolmikko Sjöblom, Leinonen, Senttula irtautui muista saman hajonnan ansiosta. Leiritys painoi paikallisia poikia antaen Södertäljen miehelle korkeimman kunnian. Kurkottarista nopeinta kyytiä piti Klemettisen Veera joka haastoi loppuun asti tiukassa ja tasaisessa väännössä Gubbeja ja taipui lopulta muutamalla sekunnilla vain Kettusen Heikille sekä isäpappa Veskulle. Seuraavina Kurkottarista maaliin saatiin Liisat Raasakka & Peltonen jotka jäivät Veerasta reilun minuutin päähän. Heikin ajasta voisi päätellä, että haastetta Gubbe-radalla oli, sillä ratamestarin ihanneaika ylittyi kolmella minuutilla. Nassikoista isoimman pistepotin keräsi Ekonojan Kasper.

Emit ei pettänyt tälläkään kertaa, leimoja oli tarttunut kortteihin usealla rastilla. Tietenkään kaikkiin kortteihin ei niitä tullut vaikka ledit kuinka vilkuttelivat. Näissä annettiin armon käydä oikeudessa ja varsinkin niitä tuloksia missä leimoja puuttui alkumatkasta on hyväksytty mukaan tuloksiin. Vieläköhän Kiintopisteeltä löytyisi pihtileimasimet loppuihin kisoihin....


7 kommenttia.

Tuntematon kommentoi 22.10.2023, 11:17:07
https://1drv.ms/f/s!AgsCPT7C-5VHiLp8vPbtAbFlt5Truw?e=WRikLF
TS kommentoi 20.10.2023, 18:53:01
Isot kiitokset mukavasta iltapuhteesta. Kiitos myös edellisten ja tulevienkin Kurkojen järjestäjille!
kurko kommentoi 20.10.2023, 13:45:07
Organisaatio päättyi hyväksymään niiden tulokset joilla varsinkin alkupään leimat olivat kadonnet kylmään syysiltaan.
Teemu jatkaa kommentoi 20.10.2023, 13:06:47
Tai sitten ei johdu tuosta, näköjään tulospalveluammattilaisillakin on epäselvää miksi joissakin tapauksissa alkupään leimat puuttuu. Mutta sinällään sen verran yleistä alkupään leimojen puuttuminen on, että jotain vikaa on emit-kortin leiman tallennus - leimojen lukeminen kortilta kombossa ja tällaisissa tilanteissa mielestäni pitäisi kurkoilijat hyväksyä.
Teemu kommentoi 20.10.2023, 12:16:13
Kun emit-keskustelua puuttuvista leimoista tuolla facebookissa ihan aiheellisestikin käydään tällä hetkellä niin näyttää olevan emitin ominaisuus että alkupään leimat puuttuu luennassa kortista, jos virtaa ei ole riittävästi vaikka leimat kortilla todellisuudessa olisivatkin, koska leimat luetaan lopusta alkuun kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla pitäisi kortista saada kaikki leimat ulos. Ehdottaisin että niin kauan kun ei käytetä kurkoiluissakin emit-lappuja varmistukseen niin kaikki kurkoilijat joilta puuttuu alkupään leimat kortista ja väittää käyneensä rasteilla niin hyväksytään suoritus. Tämä näin niinkuin kurkoilijan oikeusturvankin kannalta, jos sellaista nyt edes on olemassa.
Jari kommentoi 19.10.2023, 20:57:07
Kiitos illan isännille torstai illan ratosta

varpaathan sielä kastui, jäätyi ja muutaman kivenkin oli Antti kantanut rastien välille ;) Maali hieman joukkopummia aiheutti, mutta turvalliselle ratkaisulle peukku, olisi ollut nilkat rullalla jos olisi tuohon mäkeen loppukiri pitänyt kehittää.

Reittejä voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-17003085&type=info
Tölli kommentoi 19.10.2023, 20:25:37
Anon arvoisalta Kurkojuryltä oman ja samalla Saaren Petrinkin suorituksen hyväksymistä GubbeA-radalle, koska itse leimasin seuran lainaemitillä (oma ei antanut leimoja SM-EP:llä, mutta nytkin nollauks3ssa vilkutti, kuten EP:llä kaikki leimaukset eli nykyiset Emitit vilkkuineen aika huonoa laatua) kaikki oikeat rastit satavarmasti ja näin lähes kaikki Petenkin leimaukset, jotka voi myös helposti nähdä GPS-seurannasta.

Viikottaiset Gubbekisailut pisteiden tavoitteluineen ainoa urheilullinen iloa tuova asia elämässä nykyään ja siksi pisteet tärkeitä...

Varmaan kummankin Emitit hyytymässä, koska 6 ekan rastin leimat puuttui. Yritän saada seuraavaan Kurkoon tuliterän Emitin.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.