JäniksenSelässäKurko selätetty

Kurkojen GPS-seuranta ja rerun. Kartat ja kaikkien rerun.

Tulokset, väliajat


Jäniksenselässäkurko ei päästänyt kurkokansaa helpolla. Ratamestarit olivat juonineet haastavia pisteitä, eikä virheiltä vältytty. Kurkoilijoista parhaiten jänismäen haasteet selvitti vakuuttavaa sarjaa takova Topi. Vaikkakin viimeinen rasti oli koitua kohtaloksi, mutta säikähdyksellä selvittiin ja Aleksi ja Tommi jäivät puolen minuutin marginaalilla taakse.
1-2 välillä toteutui mielenkiintoinen hajonta reitinvalinnoissa, jotka s-valintaa lukuunottamatta kuitenkin osoittautuivat lähes yhtä nopeiksi.

Toisella pitkällä välillä Topin suoraviivainen toteutus ja ehkä raskaampi kaasujalka oli muille myrkkyä.

Gubeissa Taanilan Vesku ja Pohjolan Lauri repivät eroa pääletkan pummatessa rajusti. Lopulta voittomarginaali oli yli 4 minuuttia Taanilan viedessä loppukirin. Pääletkassa oli tiukka taistelu himmeämmistä sijoista. Maaliin tuli 14 juoksijaa 40 sekunnin sisällä, joista Veera oli tällä kertaa onnekkain viedessään kolmannen sijan.
Kisan ehkä hankalin rasti, pistekumpare 148 Jänismäen hajonnalla oli aiheuttanut kuumotusta jopa Kurko kärjessä. Tässä Gubbe kiemuraa rastilta 148.

Superissa voitto ja Noposen akillesjänne ratkesi loppusuoran kamppailussa Pekalle, Kossun jäädessä taakse sekunnilla.
Väliaikojen perusteella Superit selvitti ennakolta hankalaksi arvioidun vitosrastin kohtuudella, muutamaa parin minuutin lenkkiä lukuun ottamatta.

Helpon elämän selvitti parhaiten Hämysen Petri, nuoren Iida Tainin säestäessä toisella sijalla.

Kiitos kaikille osallistujille!


Gubbejen kärkitaistoa pääset seuraamaan Laurin näkökulmasta alla olevalta videolta.


12 kommenttia.

SG puollustaja kommentoi 29.10.2023, 17:35:50
Sallittakoon SG miehille heidän omat taistonsa, eikä me nuoremmat mennä sotkemaan heidän pistetaistelua tai ainakin huolehditaan että tuloksissa ollaan lainsuojattomien puolella, jos ei sitten saada tuota kahden maalileimasimen systeemiä. Se on hienoa että SG:ssä saa kaikki juosta ja niin pitää ollakkin jotta saadaan yhtä upeita osallistujamääriä kun tähänastisissa on ollut.
Minävaan kommentoi 28.10.2023, 14:23:03
Itse taas olen sitä mieltä, että laskettaisiin pisteitä vain radoittain ja ehkä naisille erikseen kuten nykyäänkin. Radoittaiset ikä/sukupuolirajoitukset ajateltaisiin vain suosituksina. Tässä tuskin on tarkoitus mitään virallista kisaa rakentaa. Toki joskus tulee takkiin, jos joku kovempikulkuinen "väärän" ikäinen haluaa juosta lyhempää rataa mutta semmosta se elämä joskus on.
Rami kommentoi 28.10.2023, 13:24:53
Kurko-organisaatio ottaa harkintaan mahdollisuuden, että otettaisiin mukaan "kuntosarja", jossa juostaisiin SG-radalla varsinaisen KurkoCupin pisteytyksen ulkopuolella. Erona nykyiseen olisi vain se, että otettaisiin käyttöön toinen maali, johon tämän sarjan osallistujat ohjattaisiin. Näin ei tarvitsisi lisätä ratoja eikä uusia layouteja. Haasteena vierekkäisiin maaleihin ohjauksen onnistuminen, mutta kurkoilijathan tunnetusti lukevat ja kuuntelevat herkällä korvalla järjestäjien ohjeistuksia... Kommentteja ja ajatuksia?
Late Lerppa kommentoi 28.10.2023, 10:24:29
Auttaisko sarja ongelmaan jos emit kirjautumistietoihin lisättäisiin nimen perään syntymävuosi? Esim. Kalle Kanki 69. Vai meneekö jokin systeemi sekaisin? Tiedosto kaiketi kiertää järjestäjältä toiselle. Eli syntymävuosi tarvisi syöttää vain kerran. Tuloksiin varmaan tulisi myös syntymävuosi mukaan?
Kupperskeikka kommentoi 28.10.2023, 06:14:43
Taitaa suurin osa " väärässä" sarjassa samoilevista olla supergee radalla. Olisiko ratkaisuna tehdä vielä yksi sarja " Outlaw". Ratana muuten supereiden käyttämä, mutta vika rasti ennen maalia ihan ikioma.
Toki karttoja täytyy painaa ylimääräisiä, kun pitää uuteenkin sarjaan ylijäämää löytyä.
SG kommentoi 27.10.2023, 14:32:17
Muutama kommentti; olipa taas kerran hienosti suunniteltu radat, ikäluokat ja taitotasot huomioitu, hienoa palvelua kun eri ratoja ja hajontoja voi katsoa kisasivuilta, rastiväliaikoja vertailla:-). Olisiko ensivuodelle hyvä lisätä sarjajakoja ja tehdä joku sapluuna millä järjestäjien yksinkertainen ohjata kukin oikeaan sarjaan? Allekirjoittaneelle toki tärkeintä saada taitotasoa kohdalleen ja oppia lukemaan kartasta oleellinen, mutta tuohan yhteispisteiden katsominen mukavasti lisäjännitystä milloin kosahtaa:-) Iso kiitos toimijoille.
V kommentoi 27.10.2023, 08:56:43
Suurin osa lainsuojattomiin kuuluvista ilmoitti asiasta, mutta järjestäjä oli kykenemätön kirjaamaan pyyntöjä. Pyydämmekin ilmoittamaan sähköpostilla nyt ja jatkosssa jos tuntee kuuluvansa lainsuottomiin, mutta tulos onkin SG radalla. Pahoittelut organisaation puolesta.
Istwan kommentoi 27.10.2023, 07:47:25
Kokemus Jänismäestä. Ykköselle mennessä kuperkeissa lamppu töksähti turpeeseen ja varalamppu katosi. Matka jatkui kunnes muutaman minuutin päästä otsalamppu nyökähti, mutta onneksi edelleen paloi. Kotimatka alkoi ja kuu auttoi suunnan pitämisessä. Olisi tullut varmaan orpo olo, jos otsis olis sammunut, kun mäkeä alas olisi voinut tulla hankaluuksia. Jatkossakin pidän silti varalamppua mukana…
Olisko jollakin vanhaa Lumonite 1500 air lyhdyn kiinnityskenkää, jossa olisi hampaat tallella kuminauhaa varten?
Tuntematon kommentoi 27.10.2023, 05:58:16
Mielenkiintoiselta näyttää tuo SuperGuppejen pistetaulukko, kuinkahan moni mahtaa täyttää järjestäjien ohjeen? Suora lainaus säännöistä: "Lyhyin vaikea rata (ohjeellisesti noin 3 km ratamestarista riippuen), SuperGubet: miehet 60+ ja naiset 50+ seniilisarja". Ilmoittakaa maalissa, jos ette kuulu ikänne puolesta sarjaan. On meillä koukkupolvillakin siten mahdollisuus saada joskus useampi, kuin yksi piste. Myös Emit-purussa järjestäjä voisi kysyä, kuulutko oikeasti sarjaan ja pisteitä kerääviin.
Jari kommentoi 26.10.2023, 20:46:38
Kiitoksia illan isännille, kivaa oli, mutta polvia myöden jumissa mutaojassa ykkösen jälkeen ei ollut niinkään ;)

Reittejä voi käydä latailemassa http://3drerun.worldofo.com/?id=-17004095&type=info
Ratkaisuja löytyy kommentoi 26.10.2023, 19:33:25
Kurkocup vois olla edelläkävijä ja ottaa SI:t käyttöön;)
Nopos-Pekka kommentoi 26.10.2023, 19:28:26
Viime aikoina ovat Emit -leimasimet saaneet osakseen varsin negatiivista palautetta monilta suunnistajilta. Minä joudun yhtymään tähän valituskuoroon. Ostin uuden emitin vajaa kaksi viikkoa sitten SM ep-kisoissa, kun edellinen pari vuotta vanha yksilö ei antanut yhtään leimaa S.AvutonKurkossa. Uusin emiksi sitten sanoi itsensä irti jo kolmen kisan jälkeen eli tämän illan super-lerpattelussa ei löytynyt yhtään leimaa. Tämä alkaa ottaa pattiin ihan tosissaan...

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.