MiksiKurko kurkoiltu

Tulokset, väliajat, kartat, rerun.

Miksi Miksi-kurko suunnistettiin talvella eikä syksyllä, kun maa oli vielä sulaa. Olisiko tunnelma ollut parempi kuin nyt. Vaikea tuohon on mitään sanoa. Se on kuitenkin selvää, että moni laskettelija olisi ollut kateellinen nyt koetun uuden puuterilumen määrästä. Hienoa oli ja reilut 50 kurkoa fiilisteli talvisessa Ison Koiravuoren ja Kompsunvuoren maisemissa Turkinkylällä.

Ratamestariparivaljakko yritti yllättää suunnistajat heti k-pisteeltä alkavilla hajonnoilla, mutta eihän tuokaan temppu täysin onnistunut. Onneksi joku sentään jäi ihmettelemään, että mihin tässä nyt pitää oikein lähteä. Kaikki kuitenkin pikkuhiljaa hävisivät valkoisen metsän syleilyyn.

Johtuiko sitten lumesta, mutta kaikissa sarjoissa taistelu kunniasta ja maineesta oli jopa tiukkaa. Tiukin loppukiritaisto nähtiin Gubbe-sarjassa, jossa kärki tuli maaliin pitkänä letkana. Yksinäinen maalileimasin oli kovilla.

Ensimmäisenä maaliin tuli supergubbejen Super-Gubbe Noposen Pekka, joka sai mukavaa kiriapua Liimataisen Heikistä ja Särkän Seposta. Gubeissa Kettusen Heikki piti kovinta vauhtia ja Gubettarissa syntymäpäiväsankari Merja Rantanen otti omansa.

Kurkoissa Anttosen Antin liito jatkuu, sillä nyt tuli jo toinen osakilpailuvoitto putkeen. Joku voisi jopa kysyä, että onko mies alkanut oikeasti reenaamaan.

Miksi-kurko jätti jälkeensä paljon kysymyksiä eikä tainnut vastata oikeastaan mihinkään. Ensi viikolla sitten finaalin merkeissä.

-Jorma ja Panu-


8 kommenttia.

-Jorma- kommentoi 08.12.2023, 07:51:33
Joo, pimeitä leimasimia olivat eteläosan 134 ja 137. Maalileimasin eli 108 kesti muuten hyvin, mutta gubbesarjan invaasio oli sille liikaa ja kolme suunnistajaa jäi ilman maalileimausta. Talvikäyttöön pitäisi olla akkulämmitteisiä leimasimia niin ei tämä talviurheilua jää ainakaan siitä kiinni. Kiitos kaikille osallistuneille.
Hegu kommentoi 08.12.2023, 05:54:00
Mulle (=Heikki L) ei S-Guben pisteitä. Ikä ei vielä ihan riitä.
Hannes kommentoi 07.12.2023, 22:18:57
Joo, varmaan se ero olikin 2 sekuntia , Piipon johdolla susilauma🙂iski emittinsä omani perään päälle ja kylkeen...jotenkin vain yritti siinä pelastautua, jäi se emitin vilke ihan toissijaiseksi🙂
kurko kommentoi 07.12.2023, 21:49:01
Muutamalta gubberatalaiselta (myös Luiro) puuttui maalileima, jolloin loppuajan löytäminen on haastava temppu. Jos joku tietää/muistaa missä järjestyksessä on maaliin tultu niin voidaan vielä korjailla ainakin sijoitukset oikein.
Hannes Luiro kommentoi 07.12.2023, 21:32:12
Tulin kyllä noin sekunnin Vesan perässä maaliin, mistähän tuo mun aika+sijoitus on peräisin?
Jaska kommentoi 07.12.2023, 21:19:47
Minun yhteispisterivit voisi yhdistää. Esiinnyn listalla nimelle Jaakko Raento ja Jaska Raento.
MattiT kommentoi 07.12.2023, 19:09:05
kiitos hienosta radasta.
Jälkeenpäin GPS-jäljen katsoneena, todettava on, että hylsy minulle kuuluu, vaikka maalissa saatoin muuta väittää. Väärä nelonen…
Jari kommentoi 07.12.2023, 18:39:03
Nyt iski tähän mieheen Kurko laiskuus, jota ei kovin hevillä ole viime vuosina ollut, liekkö vanhuus alkaa nostamaan päätään. Joten minun käppyrät jää nyt piirtämättä, vähän kyllä harmittaa. Toisaalta ihan mukava hiihtokeli tuolla ulkona oli ;)

Latailkaapas te muut jotain katseltavaa http://3drerun.worldofo.com/?id=-17007599&type=info

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.