Pysäköinti ja saapuminen kilpailukeskukseen

SM-sprinttiin saapuville ei ole ohjattua pysäköintiä, mutta parkkitilaahan meillä Jyväskylässä riittää. Tarjolla on seuraavanlaiset pysäköintimahdollisuudet: kadunvarsiparkki (ilmainen sunnuntaisin), pysäköintitalot (Jyväs-Parkin tarjous alempana) sekä helposti saavutettava mutta hiukan kauempana oleva jäähallin parkki P6 (jäähallin päädyssä, käännytään Rautpohjankatu 12:n kohdalta). 

Jyväskylän keskustassa on voimassa aluepysäköintikielto, joka sallii pysäköinnin ainoastaan merkityillä pysäköintipaikoilla. Kadunvarsipysäköinti on sunnuntaisin ilmaista, ja tarkempaa tietoa sekä kartta kiekkopysäköintipaikoista, keskustan kadunvarsien pysäköintipaikoista sekä pysäköintialueista ja laitoksista on Jyväskylän kaupungin sivuilla.

Mistään pysäköintipaikasta ei ole opastusta kisakeskukseen. Huomioithan jo pysäköintipaikkaa valitessasi, että saapuminen kilpailukeskukseen on sallittu vain Harjukadun ja Yliopistonkadun risteyksessä sijaitsevan opastuspisteen kautta alkavaa kävelyreittiä myöten.

Jyväs-Parkki tarjoaa SM-sprinttisuunnistuksen kunniaksi 15.5.2022 klo 6-18 pysäköinnin 50 %:n alennuksella kolmessa pysäköintitalossaan Moovy-palvelun käyttäjille

Pääset hyödyntämään edun, kun lataat itsellesi Moovy-sovelluksen Google Play tai App Store -kaupasta älypuhelimeesi. Tämän jälkeen kirjaudu palveluun puhelinnumerollasi ja kertakäyttöisellä koodilla, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä. Lisää sovellukseen autosi rekisteritunnus sekä maksukortin tiedot, niin sovellus on käyttövalmis. Suosittelemme hyväksymään sovellusilmoitukset asennuksen yhteydessä. Tällöin saat aina ilmoituksen pysäköinnin alkaessa ja päättyessä. Moovyn käyttöön löydät laajemman tietopankin Moovyn verkkosivuilta, ja vastaava sisältö löytyy myös itse sovelluksesta. Moovy on suomalainen ja Suomessa laajasti käytössä oleva pysäköintipalvelu. Kaikki Moovy-kohteet näet kartalta

Jos 15.5.2022 klo 6-18 välisenä aikana pysäköit Jyväskylässä Moovyä hyödyntäen P-Asemalla (Väinönkatu 8), P-Matkakeskuksella (Hannikaisenkatu 22) tai P-Torilla (Yliopistonkatu 15), hinta ensimmäiselle ja toiselle pysäköintitunnille on vain 0,50 €/alkava 30 min (norm. 1 €/alkava 30 min). Myös seuraavat pysäköintitunnit saat 50 %:n alennuksella normaalihinnastoon verrattuna (0,50 €/alkava tunti, norm. 1 €/alkava tunti). Moovyn palvelumaksu on 0,49 € per maksullinen pysäköintitapahtuma, tämä myös kampanjapysäköinneissä. Kampanjaan kuuluvien pysäköintitalojen sijainti- ym. tiedot.