Kutsu

Tervetuloa seuraamaan suunnistuksen SM-sprinttiä Jyväskylän ytimeen!

Suunta Jyväskylä järjestää vuoden 2022 sprinttisuunnistuksen SM-kilpailut Jyväskylän keskustan liepeillä sunnuntaina 15.5. SM-sprintti avaa kesän arvokisakauden. Mukana sprinttisuunnistuksen SM-kilpailussa ovat yleisten sarjojen lisäksi kaikki ikäsarjat 14-vuotiaista 85-vuotiaisiin. Paikalle saapuu noin 2000 kilpailijaa. Kilpailun yhteydessä järjestetään IOF:n maailmanrankikilpailu (WRE) sarjoissa H/D21, ja se on samalla näyttökilpailu kesän MM-kilpailuihin. Kilpailun järjestelyissä Suunta Jyväskylän pääyhteistyökumppanina toimii Liikuntapääkaupunki Jyväskylä. Kilpailu televisioidaan ja näytetään suorana Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa.

Kilpailukeskuksen tarkka sijainti paljastetaan vasta toukokuun alussa.

Kilpailupäivän aikataulu

Sunnuntaina 15.5. aamupäivällä käydään karsintakilpailut ja iltapäivällä finaalit. Aamun karsintojen ensimmäinen lähtöaika on 9.00. Karsintojen tulokset ja A-finaaliin päässeet ovat selvillä n. klo 11.30.

Iltapäivällä finaalien ensimmäinen lähtöaika on klo 13. Lähdön tarkka sijainti paljastetaan vasta kilpailupäivänä. Kaikki kilpailijat lähtevät samasta lähdöstä ja maalit sijaitsevat kilpailukeskuksessa. Naisten pääsarjan ensimmäinen lähtöaika on klo 14.00, miesten 14.45, ja lopputulokset ovat selvillä tuntia myöhemmin. Kaikkien sarjojen suomenmestarit ovat selvillä n. klo 17.

Median akkreditointi

Medialle varataan sisätilaa työskentelytasoineen ja sähköpistokkeineen. Mediatilan varustelun vuoksi median edustajien toivotaan täyttävän oheinen akkreditointilomake viimeistään maanantaina 9.5.

Kisapäivän aikana kilpailijat ja heidän huoltajansa seuraavat kilpailua kilpailukeskusalueelta. Kilpailukeskusalue on merkitty kilpailuohjeista löytyvään infokarttaan. Päivän aikana kilpailualueella saavat liikkua vain kilpailijat suorituksiensa aikana. Kilpailijoiden kuvaaminen on sallittua kilpailualueella mutta kaksoisrooleissa toimivat (esim. media + huoltaja) eivät saa liikkua tapahtuman aikaan kilpailualueella. Medialle ei ole osoitettu erillistä pysäköintipaikkaa.

Akkreditoituneille median edustajille lähetetään kisaviikon alussa sähköpostilla tarkemmat tiedot kilpailusta ja kahvilapalveluihin oikeuttava mediakortti.

Kilpailusivuille päivitetään ennakkoon kilpailua koskevaa aineistoa ja kuvamateriaalia.

Kilpailupäivänä kuvamateriaalia päivitetään kuvaaja Touho Häkkisen toimesta. Kuvamateriaali on median käytettävissä kilpailusivustolla.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy 5.5. ja reaaliaikaiset tiedot ilmoittautuneista näkyvät IRMAssa.

Yhteystiedot

SM-sprintin kilpailunjohtaja Ossi Heikkilä, 050 3370130
Tiedottaja Kati Korhonen, 050 5442640
Median yhteyshenkilö kilpailutapahtumassa: Katja Sorri, katjasorri1(at)gmail.com, 040 8355929