Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta
10.01.2016

Janne ja Kaisa voittoon Talvirasteilla

Sunnuntain keskimatkalla Janne oli alussa sijoilla 8 ja 9, mutta siirtyi johtoon rastilla 6 sekä piti voittosijan maaliin asti. Eroa kakkoseen tuli 68 sekuntia. Misa Tuomala oli keskimatkan kuudes, vajaa kolme minuuttia Jannelle jääneenä. Häkkisen jälkeen keskimatkan järjestys oli Ville-Petteri Saarinen, Tero Linnainmaa, Staffan Tunis ja Santeri Aikio.

Lauantain sprintissä H21-sarjan voitto meni Aleksi Karppiselle. Kakkosijasta käytiin sitten Suunta Jyväskylän seuran sisäinen kisa: Janne Häkkinen ja Misa Tuomala vaihtoivat kakkos- ja kolmossijaa keskenään useaan kertaan. Seitsemännellä rastilla molemmilla oli sama aika. Rastilla 8 Misa oli kolme sekuntia edellä ja rastilla 9 Janne sekunnin sekä rastilla 10 jälleen Misa. Maalissa molemmilla sama aika, 16.26, ja jaettu sprintin kakkostila.

Sprintissä Kaisa johti kilpailua koko ajan ja oli myös nopein jokaisella rastivälillä lukuun ottamatta 2-3 väliä, jolla kisan kakkonen Heta Virtanen oli sekunnin nopeampi.  Kaisan voitto tuli 35 sekunnin erolla kakkoseen.

H45:ssä Vesa Klemettinen oli toisena niin lauantain sprintissä kuin sunnuntain keskimatkallakin.

Vuokatin huonon lumitilanteen vuoksi Talvirastit järjestettiin Puolangan Paljakassa. -TH