Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Henkilökohtaiset kilpailut

Henkilökohtaisiin kilpailuihin (kansallisiin ja sitä suurempiin kilpailuihin ilmoittautumisesta) jokainen seuran suunnistaja ilmoittautuu itse (vastaa itse) Suunnistusliiton IRMA palvelun kautta.

Viestikilpailut

Viestiliigan osakilpailuihin ilmoittautuminen myClubin kautta, samoin isoihin viesteihin (Jukola, Tiomila, 25manna) ilmoittaudutaan erikseen oman linkin kautta.

Viesteihin on ilmoittauduttava viimeistään 3 vuorokautta ennen kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä (mieluummin reilusti aikaisemmin!). Tämä siksi, että seuran viestivalinnoista vastaavat voivat ilmoittaa kilpailuihin mahdollisimman oikean määrän joukkueita ja joukkueiden mahdolliseen täydentämiseen jää tarvittaessa aikaa.

Nuorten ja yleisten sarjojen viestijoukkueiden valinnoista ja mahdollista täydennystoimenpiteistä vastaa valintatiimi, johon kuuluvat 1/2021 alkaen: Pauli Leinonen ja Lauri Pohjola. Ellei erikseen toisin ilmoiteta viestivalintojen kriteereinä ovat kuluvan kauden kilpailunäytöt painottuen harkinnanvaraisesti kilpailua edeltävien kuukausien näyttöihin. Keväällä huomioidaan myös edellinen kausi. Jokaisen edustusjoukkueisiin pyrkivän urheilijan toivotaan myös itse tuovan esille valintoihin vaikuttavia tekijöitä esim. terveystilanteesta.

Veteraanisarjojen viestien vastuuhenkilöt ovat Ossi Heikkilä (miehet).

Lasten oravapolkuviestijoukkueista ja mahdollisista muista alle 14 viesteistä vastaa Jussi Hietala.

Lopulliset viestijoukkueet ilmoittaa IRMA palveluun Pauli Leinonen tai Lauri Pohjola.