Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Henkilökohtaiset kilpailut

Henkilökohtaisiin kilpailuihin (kansallisiin ja sitä suurempiin kilpailuihin ilmoittautumisesta) jokainen seuran suunnistaja ilmoittautuu itse (vastaa itse) Suunnistusliiton IRMA palvelun kautta.

Viestikilpailut

Isoihin viesteihin ilmoittautuminen myClubin kautta (Jukola, Tiomila, 25manna).

Viesteihin on ilmoittauduttava viimeistään 3 vuorokautta ennen kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä (mieluummin reilusti aikaisemmin!). Tämä siksi, että seuran viestivalinnoista vastaavat voivat ilmoittaa kilpailuihin mahdollisimman oikean määrän joukkueita ja joukkueiden mahdolliseen täydentämiseen jää tarvittaessa aikaa.

Yleisten sarjojen viestijoukkueiden valinnoista ja mahdollista täydennystoimenpiteistä vastaa valintatiimi, johon kuuluvat: Pauli Leinonen ja Lauri Pohjola. Ellei erikseen toisin ilmoiteta viestivalintojen kriteereinä ovat kuluvan kauden kilpailunäytöt painottuen harkinnanvaraisesti kilpailua edeltävien kuukausien näyttöihin. Keväällä huomioidaan myös edellinen kausi. Jokaisen edustusjoukkueisiin pyrkivän urheilijan toivotaan myös itse tuovan esille valintoihin vaikuttavia tekijöitä esim. terveystilanteesta. Lopulliset viestijoukkueet ilmoittaa IRMA palveluun Pauli Leinonen tai Lauri Pohjola.

Nuorten sekä lasten viestivalinnoista vastaavat Jussi Hietala, Samuli Heino sekä Pauli Leinonen.

Veteraanisarjojen viestien vastuuhenkilöt ovat Ossi Heikkilä ja Lauri Pohjola.

Hiihtosuunnistuksessa viestivalinnoista vastaavat Jyrki Tuomala sekä Vesa Klemettinen ja pyöräsuunnistuksessa Eve Lahti.