Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Mitä suunnistus on? Liity jäseneksi

Anna palautetta

Hinnasto

HUOM! Keväällä 2020 koronaviruksen johdosta käytössä ollut omatoimirastit-toiminto jatkuu normaalien kuntosuunnistustapahtumien lisäksi aina tapahtumaa seuraavasta päivästä 5 päivää eteenpäin. Omatoimirastien hinta on kaikilta sama 5 € (seuran alle 16 vuotiaat jäsenet ilmaiseksi). Maksutapoina rastilippu-palvelu (pankkien verkkomaksut, pankki- ja luottokortit), ja muut hyväksytyt maksutavat näkyvät karttalinkin tilauslomakkeella. Erilaisten liikuntasetelien käyttö maksamisessa tapahtuu kyseisen palvelun sähköisen maksamisen kautta ja tilauslomakkeella kerrotaan mitä maksutapaa käyttäen maksu suoritettiin, jotta voimme kohdistaa tulleet maksut oikein.


Kertamaksu: 7 euroa (jäseniltä 6 euroa)

Emit-vuokra: 3 euroa (myös alle 16-vuotiailta)

Alle 16-vuotiaat S-JKL:n jäsenet saavat suunnistaa ilmaiseksi, emit-vuokra peritään. Seuran ulkopuolisilta alle 16-vuotiailta nuorilta kertamaksu 3 euroa.

Sarjaliput (S-JKL jäsen / ei jäsen) Tilaa sarjaliput netistä.
5 krt: 25 / 30 euroa
10 krt: 45 / 55 euroa
Kausikortti: 90 / 120 euroa

Karttamuovi 1 euro.

Smartum liikuntaseteli on 4 euron arvoinen ja kulttuuriseteli 5 euron arvoinen. Lisäksi maksun voi suorittaa ennakkoon Smartum Saldo palvelussa ja tulostaa ennakkoon maksettu saldo-tosite. Niillä voi ostaa myös sarjalippuja.

Maksuvälineenä käy myös TyKy-Kuntoseteli, Tyky-Online ja Virikeseteli sekä Edenredin liikunta- ja kulttuurietu.

Voit maksaa myös mobiilimaksuna Eazybreakilla tai ePassilla.

Emit ja karttamuovi yli 20 hengen ryhmille veloituksetta. Sovittava etukäteen.