Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Hinnasto

Kuntorastitapahtumat

Kertamaksu: 9 € (jäseniltä 7 €)
Emit-vuokra: 3 € (myös alle 18-vuotiailta)
Alle 18-vuotiaat S-JKL:n jäsenet saavat suunnistaa ilmaiseksi, emit-vuokra peritään. Seuran ulkopuolisilta alle 18-vuotiailta nuorilta kertamaksu 3 €.
Karttamuovi 1

Sarjaliput (S-JKL jäsen / ei jäsen)

5 krt: 28 / 36 € (käy vain tapahtumassa, ei omatoimirasteilla)
10 krt: 54 / 70 € (käy vain tapahtumassa, ei omatoimirasteilla)
Kausikortti: 110 / 150 €

Kausi- ja sarjaliput voimassa vain kuluvan kauden ajan.

Voit maksaa osallistumisesi käteisellä, Rastilippu-palvelussa (jossa on käytössä pankkien verkkomaksut sekä pankki- ja luottokortit), Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, TyKy-liikuntaedulla, Edenred-virikeseteleillä, EazyBreakilla, ePassilla tai MobilePaylla (87685). Myös työpaikkojen ennalta sovitut piikkilistat ovat käytössä.

Emit ja karttamuovi yli 20 hengen ryhmille veloituksetta, sovittava etukäteen.


Omatoimirastit

Omatoimirastien karttamaksu: 8 € (jäseniltä 6 €)

Omatoimirastit-toiminto jatkuu normaalien kuntosuunnistustapahtumien lisäksi aina tapahtumaa seuraavasta päivästä viisi päivää eteenpäin, kesäkaudella tiistai-iltaan ja syksyllä torstai-iltaan asti. Suunnistettavana on samat radat kuin edeltävässä kuntorastitapahtumassakin mutta ilman ajanottoa.

Omatoimirastien kartta maksetaan etukäteen joko Rastilippu-palvelussa (jossa on käytössä pankkien verkkomaksut sekä pankki- ja luottokortit) tai Smartumin, Edenredin, EazyBreakin, ePassin tai MobilePayn (87685) avulla. Myös työpaikkojen ennalta sovitut piikkilistat ovat käytössä. Sarjaliput eivät käy maksuvälineenä omatoimirasteilla.

Maksun jälkeen kartta tilataan kuntorastikalenterista ja -sivulta löytyvällä tilauslomakkeella. Siihen myös merkitään, mitä maksutapaa käyttäen maksu suoritettiin, jotta voimme kohdistaa tulleet maksut oikein. Kartta toimitetaan pdf-muodossa lomakkeeseen merkittyyn sähköpostiin.