Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Säännöt

Firmaliigaan voivat osallistua yritykset ja työyhteisöt. Yritystä voi edustaa henkilö, joka on ollut yrityksen palveluksessa kuluvan vuoden aikana tai jäänyt eläkkeelle yrityksestä. Kukin henkilö voi edustaa vain yhtä yritystä. Joukkueen jäsenten lukumäärää ei ole rajoitettu.

Osakilpailuja on kuusi, ja ne käydään Suunta Jyväskylän kuntorastien yhteydessä A-, B-, BL- ja C-radoilla. Kisapäivät ja -paikat löytyvät kisakalenterista. Lähtöaika on klo 17 - 18:30 ja leimaustapa Emit. Järjestäjä voi muuttaa osakilpailujen aikaa, paikkaa ja lukumäärää. Muutoksista ilmoitetaan näillä sivuilla.

Kussakin osakilpailussa jokainen firmaliigaan ilmoittautunut suunnistaja saa suorituspisteen, jos on suunnistanut maaliin hyväksytysti. Lisäksi hän saa voittopisteen jokaisesta voittamastaan toisen joukkueen edustajasta, joka on samaa sukupuolta ja alle 40-vuotias tai korkeintaan 5 vuotta häntä vanhempi. Naiset saavat lisäksi pisteen jokaisesta voittamastaan toista joukkuetta edustavasta miehestä. Näin kerätyt pisteet kerrotaan vielä radan painokertoimella: A-radalla 4:lla, B- ja BL-radalla 2:lla ja C-radalla 1:llä.

Joukkueen pistemäärä saadaan laskemalla yhteen kaikkien sen jäsenten pistemäärät kaikista osakilpailuista. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.