Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Seura-asut

Seura-asuja tilataan nonamen clubshopin kautta. Clubshop on auki vain tiettyihin aikoihin vuodesta, kun tilauksia otetaan vastaan eli pääset sisään vain silloin. Clubshopin kautta tilatessa asut pitää aina maksaa itse. Seura-asuja tilataan kerran vuodessa myös seuran sisäisen tilauksen kautta jolloin asuihin voi käyttää erilaisia seuran etuja (sopimusurheilijat, seuran omat lahjakortit jne.).

Asukuvasto syksy 2021

Asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nonamesport.com/fi/
  2. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet tilannut ennenkin, niin kirjaudut aiemmin luoduilla tunnuksilla.
  3. Kirjaudu tunnuksillasi clubshoppiin Suunta Jyväskylän koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten meidän seuran salasanan, joka lähetetään erillisellä sähköpostilla tiedoksi.
  4. Clubshopissa on ”My account” sivu, mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja.
  5. Sivulla alaspäin mennessä näet seuran tuotteet. Valitse omat tuotteet ja koot ja sen jälkeen mennään tuotteiden maksuun.
  6. Maksu kohdassa (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutavan: Klarna, verkkomaksu tai luottokortti.
  7. Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä tuotteet pitää maksaa, jotta tilaus menee läpi.
  8. Asut toimitetaan seuralle noin kahden kuukauden päästä. Asujen saapumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ja muilla seuran viestintäkanavilla.

Käytettyjä seura-asuja saatat löytää varustekirpparilta.