Suunta Jyväskylä

Suunta Jyväskylä

Suunnistuksen erikoisseura

Arvot ja visio Liity jäseneksi

Anna palautetta

Seura-asut

Seuraava asutilaus syksyllä!


Seura-asuja tilataan nonamen Club Shopin kautta. Club Shop on auki vain tiettyihin aikoihin vuodesta, kun tilauksia otetaan vastaan eli pääset sisään vain silloin. Tänä keväänä Club Shop on auki 31.1.-13.2.2022. Tuotteiden hinnat löydät Club Shopista ja sisäisestä lomakkeesta. Club Shopin kautta tilatessa asut pitää aina maksaa itse (saat rahat takaisin, jos tilauksia ei tule tarpeeksi). Seura-asuja tilataan kerran vuodessa myös seuran sisäisen tilauksen kautta jolloin asuihin voi käyttää erilaisia seuran etuja (sopimusurheilijat, seuran omat lahjakortit jne.). 

Tänä vuonna myös SM-sprinttiin talkoolaiseksi tulevat voivat tilata talkooliivin seuran sisäisen tilauksen kautta. Talkooliivi maksaa nyt ilmoittautuneille talkoolaisille vain 25€. Jos haluat tilata myös muita vaatteita niin tilaa liivi sisäisen tilauksen kautta ja loput vaatteet suoraan Club Shopista.

Asukuvasto 2022.

Asujen tilaaminen Club Shopin kautta tapahtuu seuraavasti:

 1. Klikkaa osoitteeseen: https://clubshop.nona­mesport.com/fi/
 2. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet tilannut ennenkin, niin kirjaudut aiemmin luoduilla tunnuksilla.
 3. Kirjaudu tunnuksillasi Club Shoppiin Suunta Jyväskylän koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten meidän seuran salasanan, joka lähetetään erillisellä sähköpostilla tiedoksi.
 4. Club Shopissa on ”My account” sivu, mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja.
 5. Sivulla alaspäin mennessä näet seuran tuotteet. Valitse omat tuotteet ja koot ja sen jälkeen mennään tuotteiden maksuun.
 6. Maksu kohdassa (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutavan: Klarna, verkkomaksu tai luottokortti.
 7. Maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Club Shop järjestelmässä tuotteet pitää maksaa, jotta tilaus menee läpi.

Asujen tilaaminen seuran sisäisen lomakkeen kautta:

 1. Siirry lomakkeelle. HUOM! Vain, jos olet sopimusurheilija vaate-edulla, sinulla on muita seuran etuja tai olet tulossa talkoolaiseksi SM-sprinttiin ja haluat talkooliivin.
 2. Käytä tunnusta ja salasanaa minkä olet saanut erillisessä viestissä.
 3. Lisää ostoskoriin haluamasi tuotteet (valitse sopiva koko jne.)
 4. Kirjaa omat tietosi sekä käytettävä etu. Jos tilaat vain talkooliiviä niin voit kirjata 'talkoolainen'
 5. Lähetä tilaus, saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostiisi (tarkista roskaposti!).

Asut toimitetaan seuralle huhtikuussa. Asujen saapumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ja muilla seuran viestintäkanavilla.

Asujen sovitus (suunnattu uusiin tuotteisiin, uusille jäsenille ja lapsille) tapahtuu su 6.2. klo 17-19, to 10.2. klo 18-20 ja su 13.2. klo 18.30-20.00. Sovitukset ovat Pigga Pakkalan kotona osoitteessa Korppumäenkuja 15, Kesk-Palokka.

Käytettyjä seura-asuja saatat löytää varustekirpparilta.